Annonce
Sport

Se højdepunkter: Hobro og Horsens deler i defensiv langgaber

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
To af Superligaens mindst scorende hold delte fredag i en målløs og fysisk kamp uden de store målchancer.

Fredag aften spillede Hobro IK og AC Horsens en målløs uafgjort på DS Arena.

Klubberne er to af 3F Superligaens mindst scorende hold. Det bar kampen også præg af.

Holdene stod i klassiske formationer og afviste hurtigt angrebsforsøg i begge ender. Dermed kom de fleste chancer også gennem hjørnespark.

Derudover forsøgte begge hold sig med høje og lange bolde, som skabte masser af fysiske dueller.

Hos Hobro var to af de foretrukne offensivspillere ude, da Ihmed Louati og Emmanuel Sabbi var ukampdygtige. Alt imens startede angriber Jannik Pohl på Horsens-bænken efter en skadesperiode.

Dermed kom der også en del halvhjertede angreb, som blev lukket ned af tunge forsvarskæder.

En af de større chancer var efter to minutter, hvor Hobro-nordmanden Pål Alexander Kirkevold fra venstre side fandt sin landsmand Julian Kristoffersen i feltet.

Men Horsens-målmand Matej Delac kom sikkert ud i angriberen.

Efter en halv times spil kom Malte Kiilerich Hansen til kampens største chance for gæsterne. Forsvarsspilleren fik bolden ved et hjørnespark og vendte i feltet, hvorfra han sendte en velplaceret afslutning mod mål.

Men Jesper Rask fik en handske på forsøget og sendte bolden til hjørnespark.

Efter 70 minutter var gæsternes Louka Prip tæt på at score kampens første mål. Men Rask dykkede flot ned i et farligt frispark fra distancen.

Dermed har Hobro ikke vundet nogen af de seneste 10 ligakampe.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Annonce