Annonce
Sport

Hobro-sportschef udtrykker tro på træner og ung trup

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Selv om Hobro ikke har vundet i de sidste ti superligakampe, tror Jens Hammer Sørensen fortsat på projektet.

Fredag spillede Hobro endnu en uafgjort kamp i 3F Superligaen, da det mod AC Horsens endte 0-0.

Det er den tiende uafgjorte kampe i sæsonen, hvor Hobro også er inde i en sejrstørke på ti kampe.

Dermed ligger holdet med 16 point efter 19 kampe, hvilket det også gjorde for et år siden. Her var daværende cheftræner Allan Kuhn i spidsen for holdet. Han blev fyret på grund af den sløje pointhøst.

Men sportschef Jens Hammer Sørensen tror fortsat på nuværende cheftræner Peter Sørensen.

- Jeg synes, at vi står godt rustet til foråret. Vi er langt fra rykket nogen steder endnu og har en tro på, at det sagtens kan lade sig gøre.

- Holdet er blevet noget yngre siden sidste år. Jeg ser nogle spillere i rivende udvikling, som kan blive bedre. Jeg oplever stor fremgang hver dag. Det er dygtige spillere, som trænes godt, siger sportschefen.

Anfører Jonas Brix-Damborg mener heller ikke, at holdet står i den samme situation som for et år siden.

- Jeg føler ikke, at vi er begravet, som jeg synes, at vi var sidste sæson. Det var rigtig hårdt. Vi tabte flere kampe i streg, og det haglede ind.

- Selv om vi ikke får de resultater, som vi kan for tiden, kan vi sige, at vi er med, siger midtbanespilleren.

Stimen på ti kampe uden sejr frustrerer også mere, end den bekymrer den erfarne Hobro-spiller.

- Selv om vi er i den situation, så føler vi, at vi gør noget rigtigt. Vi er ikke tilfredse med at ligge, hvor vi gør, men vi spiller tætte kampe og har momentum i perioder af kampene, hvor vi skal stikke mere til modstanderne, siger han.

Hobro har vundet to kampe i den indeværende sæson.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Bander har kun fortjent foragt

Det er en politisk dom, der fredag faldt ved byretten i København, mener Loyal to Familia. Det er selvfølgelig noget vrøvl. Men det kan egentlig ikke undre, at bandemedlemmerne med deres systematiske lovovertrædelser ikke har respekt for, at vi lever i en retsstat. Her er det heldigvis sådan, at det er uafhængige domstole, der frikender eller dømmer de tiltalte. Fredag var dommen, at et midlertidigt politiforbud mod Loyal to Familia blev gjort permanent, og at banden blev opløst som forening. Og som det er i en retsstat, kan dommen ankes, hvilket Loyal to Familia har gjort. Så sagen fortsætter i Landsretten 1. september, og det er sandsynligt, at den tabende part i den sag vil forsøge at få en endelig afgørelse i Højesteret. Men uanset det videre forløb er det en meget opsigtsvækkende dom, da det er første gang, at en domstol opløser en forening. At danne en forening er en grundlæggende frihedsrettighed i Grundloven. Men Grundloven siger også, at foreninger, der virker ved vold eller søger at nå deres mål med vold, kan opløses ved dom. Det er heldigvis meget svært at få forbudt og opløst en forening i Danmark. Og når det gælder rockergrupper og bander, er det kompliceret for anklagemyndigheden at bevise, at de er foreninger i Grundlovens forstand. Derfor er det ikke domme som den, der fredag faldt mod Loyal to Familia, som kommer til at løse problemet med den den organiserede kriminalitet. Det kræver en konstant kamp fra myndighedernes side, og at vi som samfund ikke falder for fristelsen til at forherlige bander. De har kun fortjent fordømmelse og foragt. Forhåbentlig vil dommen dog øge trygheden for landets øvrige borgere. Det er der brug for. Kriminelle bander skaber masser af ulykke og utryghed med deres tyranniske adfærd i form af trusler, vold og afpresning. At omfanget af ugerningerne er stort, viser det skræmmende store antal medlemmer af bander og rockergrupper, som lige nu er varetægtsfængslet eller afsoner en dom: 372.

Esbjerg

Borgmester kalder partifælles selv-erklærede mærkesag for fuldstændig urealistisk: Vil koste 63,7 millioner kroner om året

Annonce