x
Annonce
Sport

Hobro-træner: Ingen har presset FCM sådan i en time

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Hobro-træner Peter Sørensen mener, at Hobro i den første time pressede FCM voldsomt.

Hobro vadede i store chancer, men tabte alligevel 0-2 på hjemmebane fredag til de effektive guldfavoritter fra FC Midtjylland.

Annonce

Selv om Hobro-træner Peter Sørensen var tydeligt skuffet efter opgøret, så pressede Hobro-mandskabet ifølge ham midtjyderne mere i den første time, end de ellers er blevet det seneste år.

- I det sidste års tid så har FC Midtjylland næppe været oppe imod et hold, der har haft så godt fat i dem i en time som os. Så det er en stor skuffelse, at seks-otte meget store chancer ikke gav mål, siger Peter Sørensen.

Hobro-træneren understregede samtidig holdets fremtidige perspektiver. Men nu hvor Esbjerg søndag kan overhale Hobro på Superligaens 13.-plads, så skal der bruges point.

- Når holdet i næsten en time spillede så godt mod Danmarks bedste hold, så var det en illustration af vores kvalitet.

- Men vi skal bruge point, og det ærgrer mig, at vi ikke fik noget ud af anstrengelserne, siger træneren.

Selv om den fine præstation mod FCM ikke var nok til point, så mener han, at lignende præstationer kan være nok mod konkurrenterne.

- Vi behøver ikke at lyve. Vores præstation var fremragende, og at det ikke var nok mod FCM, betyder ikke, at det ikke er nok mod andre hold, siger Sørensen.

FCM-træner Brian Priske mente ikke, at midtjyderne var på hælene i hele den første time, men indrømmer, at kampens første 30 minutter langtfra var godkendt.

Han mente dog, at holdet i anden halvleg viste den fornødne kvalitet, som kræves af et tophold.

- Vi steppede op i anden halvleg, men i den første halve time var vi bestemt ikke gode, og vi vidste, Hobro kunne gøre ondt på os.

- Alle mesterskabshold vil kigge tilbage på nogle kampe, hvor holdet akkurat havde heldet, marginalerne og kvaliteten, siger Priske.

Med sejren øgede FC Midtjylland forspringet til FC København til ti point i toppen af Superligaen. FCK, der har spillet en kamp færre, møder søndag Silkeborg.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce