Annonce
Læserbrev

HOF: Vi vil bevare og udvikle parken

Læserbrev: I sidste uge modtog vi gennem medierne en opfordring til et fælles møde mellem Marsk Camping og HOF. Vi svarede pr. mail tirsdag, at vi var åbne over for et møde med et ønske om et udspil til en mødedato fra Marsk Camping.

Den mail har vi i dag fået svar på og et møde er under planlægning. Vi erfarede derudover i et læserbrev i JV at investorerne vil renovere og udbygge parken og derfor indkalder til et åbent infomøde engang i oktober.

Ud fra det kan vi udlede, at der overordnet set er en modsætning mellem at vi som HOF vil bevare og udvikle på parken, mens investorgruppen vil renovere og udbygge parken.

På kommunalbestyrelsesmødet i torsdags blev lokalplanen sendt i høring med en præcisering af et oplevelsesbaseret fokus.

Det møde samt læserbrevet slår fast, at Marsk Camping vil bevare dele af bygningerne og museet samt bygge et tårn, men resten skal være campingplads, traktørsted med mere.

HOF's interesse er at bevare en unik kulturarv samt udvikle på konceptet. Vi har interesse fra andre investorer i ryggen og visioner for området, som der arbejdes på p.t.

Vi hilser en høring velkommen, både for at få eventuelle indsigelser og vores visioner frem i lyset.

Det udelukker ikke dialog. Derfor hilser vi også et dialogmøde med Marsk Camper velkommen.

Tiden må vise, om det kan lade sig gøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Varde For abonnenter

Hun ville egentlig have ham tilbage: 31-årig mand dømt for dele intime billeder af sin ekskæreste

Annonce