Annonce
forside

Hold dig til fakta, Hans Jørgen Hildebrandt

Læserbrev: Kære Hans Jørgen Hildebrandt. Når du forsøger at skyde mit læserbrev ned, bør du holde dig til fakta. For fakta er, at de eneste, der får glæde af en jollehavn, er dem, der har betalt for at have en båd liggende i havnen.

Det er også fakta, at I indtager ca. 100 m strand, der lige nu udgør den mest børnevenlige del af stranden, og som på samme tid rigtigt fint fungerer som både badestrand og til at have en båd liggende.

Når du skriver, at molen "sikkert" vil aflejre sand til glæde for strandgæsterne, ligger der jo i det udsagn, at du ikke er sikker. Og udfordringen er jo, at ingen med sikkerhed kan forudsige, hvad strømningsdynamikken og storme vil gøre ved stranden efterfølgende.

Jo, jeg har været inde på jollelaugets side for at se på misvisende visualiseringer, beskrevet i JydskeVestkysten den 17. oktober, og jeg vil også mene, at jeg er rigtigt godt inde i sagen, da den har været på byrådets bord adskillige gange.

Jeg vil ikke bestride, at der er mange tilhængere, men det er dog uden at vide det med sikkerhed. Jeg er derimod meget sikker på, at modstanden er markant. Det viser både underskriftsindsamlinger og høringssvarene.

Du roser Barsølanding for at være en god badestrand, men jeg konstaterer bare, at det er på Loddenhøj, badegæsterne er, og det er på Barsølanding, de ønsker, at Jollehavnen skal ligge.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce