Annoncørbetalt indhold

Hold en rigtig god havefest

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Havefester er en skøn type fest at være til, fordi der ofte er så mange forskellige ting, man kan lave. I de lyse timer kan man spille forskellige udendørs spil i det dejlige vejr, og når så mørket falder på, kan man få nogle gode snakke - og der kan måske endda blive plads til lidt dans.

Men hvordan holder man så lige en vellykket havefest, hvor alle gæster er godt tilfredse? Det bliver der mulighed for at læse mere om herunder.

Annonce

Lej et festtelt

At holde en havefest virker jo simpelt nok, og hvis vejret bare er godt, så kræver det egentlig ikke så meget. Men det er jo sådan, at man ikke altid kan regne med vejret, og hvis man har inviteret til havefest flere uger før den bliver holdt, så er det svært at regne med den slags. Derfor er det en rigtig smart ide at tage kontakt til teltudlejning, så man altså kan leje et festtelt. Det giver nemlig muligheden for, at man kan trække sig ind i det, hvis vejret ikke er så dejligt som forventet, og derudover kan det under alle omstændigheder være rart at have, når mørket falder på.

Masser af sjove havespil

Når festteltet er på plads, så er det også en god ide lige at tjekke op på, om man nu har alle de gode havespil inde i skuret. En havefest skulle jo meget gerne være lidt anderledes end en almindelig fest, fordi man netop kan lave en masse aktiviteter i haven. Så det er med at hive stangtennis, kongespil og hvad man nu ellers har frem, så folk kan give den gas med havespil. Derudover er det også ret populært med eksempelvis ølbowling, som jo er en form for drukleg. Det er i hvert fald et spil, som næsten er uundgåeligt til havefester.

Sørg for kølige drinks

Det sidste, som er vigtigt at få styr på, når man holder en havefest, er selvfølgelig drikkelse. Nogle gange beder man måske om, at folk selv tager lidt med, men det er nu også meget fint at kunne tilbyde lidt forskelligt til sine gæster. Øl er en rigtig god drik til en havefest, da det er nemt at gå rundt med, og hvis man gerne vil være lidt smart, så kan man opbevare øllene i et lille badebassin med en masse isterninger, så de både er nemt tilgængelige og holder sig kolde.

Tak fordi du læste ovenstående artikel. Vi håber den var brugbar for dig som læser og ser dig gerne snart retur igen her på siden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.