Annonce
Speedway

Holdkaptajnen tager et år mere hos Esbjerg Vikings

Bjarne Pedersen tager et år mere hos Esbjerg Vikings. Foto: sportxpress/Ritzau Scanpix
Annonce

Esbjerg Vikings meldte torsdag ud, at holdet står over i denne sæson af den danske speedwayliga.

Holdkaptajn Bjarne Pedersen havde planer om at indstille karrieren efter denne sæson, men de planer er ændret, efter at det nu står klart, at Esbjerg ikke kommer til at køre speedway før næste år.

Bjarne Pedersen har valgt at udskyde sit karrierestop et år, så han får mulighed for at slutte af med at køre en hel sæson. Han kører derfor også for Esbjerg Vikings i 2021-sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg har haft en lang og god karriere, og den vil jeg gerne afslutte ordentligt, beslutningen om at forlænge til 2021 er taget i samråd med familien og Esbjerg Vikings. Vi havde en flot sæson med sølvmedaljer sidste år, og den ser jeg frem til at følge op på i en klub, der har støttet mig i den her beslutning. 2020-sæsonen skulle have været en fest-sæson med et brag af en afslutning med The Final Lap på Granly Speedway Arena i september, men covid-19 slog bunden ud af den danske speedwayliga, siger Bjarne Pedersen i pressemeddelelsen.

Holdleder Tom Paarup Madsen glæder sig over Bjarne Pedersens beslutning.

- Vi har slet ikke været i tvivl om, at vi ville strække os langt for at have Bjarne Pedersen i truppen en sæson mere. Han havde afgørende betydning for os sidste år, for han giver en masse til resten af truppen, og så er han bare en fantastisk person, der fortjener at slutte med maner i en fuld sæson. Han er gennemprofessionel, og det er jeg sikker på, at han igen kommer til at vise på banen i 2021, siger han i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Trekantområdet

Indbrud udviklede sig til røveri: Beboer overraskede tyve på fersk gerning

Annonce