Annonce
Sønderjyske HH

Hollandsk landsholdsspiller skal løse SønderjyskE's fløjproblem

SønderjyskE-træner Kasper Christensen med sin nye højrefløj, Alec Smit, der trænede med holdet søndag og fik spilletilladelsen på plads til mandagens kamp mod Ribe-Esbjerg. Pressefoto
20-årige Alec Smit har fået to og et halvt års kontrakt med SønderjyskE. Hollænderen fik ikke spilletid i tyske Nordhorn, men kan se frem til at lukke hullet efter skadede Christian Jensen.
Annonce

SØNDERJYSKE: Så er der en ny mand på højre fløj hos SønderjyskE.

Klubben har købt den 20-årige hollandske landsholdsfløj, Alec Smit, fri fra den tyske bundesligaklub, Nordhorn.

Christian Jensens langtidsskade betyder, at han ikke kommer i kamp for sønderjyderne før sommerens skifte til TTH Holstebro, og det har fået SønderjyskE-sportsdirektør Simon Lindhardt til at handle.

- Vi har købt ham fri. I forhold til aflønning og køb har vi været så heldige, at vores hovedsponsor, Seadane, har bakket op. Det er vi meget taknemmelige for, siger Simon Lindhardt.

Han afviser, at der er tale om en panikhandel som følge af Christian Jensens skade. Smit var i forvejen et emne som makker til klubbens kommende højrefløj, den nuværende Århus-spiller, Nikolaj Vinther.

- I og med at vi havde tanker om at finde en højre fløj sammen med Vinther, havde vi kigget på markedet. Smit var i tankerne fra sommer og to år frem, siger sportsdirektøren, der i stedet har fået den hollandske landsholdsfløj allerede nu på en kontrakt til sommeren 2022.

Annonce

Deltog i søndagstræning

Smit har fået meget begrænset spilletid i Nordhorn, hvor han har stået i skyggen af den østrigske målmaskine, Robert Weber.

Spilletid venter der også meget af i SønderjyskE.

- Han trænede med søndag, så han er klar til at starte inde, siger Simon Lindhardt.

Inden Alec Smit kom til Nordhorn i 2017 spillede han for OCI Lions i Holland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce