Annonce
forside

Holmeå-skytter til tops

De fire dygtige skytter fra Holmeåskolen. Privatfoto

LINDKNUD/HOVBORG: Holmeåskolen fik en flot tredjeplads, da DGI Sydvest holdt landsdelsfinaler i skoleskydning.

Der har været travlhed på skydebanen i Brørup Skyttekreds, for en dedikeret flok 5- klasses-elever har trænet seriøst for at lære at ramme plet og bevare roen under pres. Og træningen har båret frugt.

Fire elever tog bronzemedaljerne, da DGI Sydvest afholdt landsdelsfinale i den årlige turnering DM i Skoleskydning.

-De kæmpede rigtig godt, og fik nogle fine resultater. Særligt når man tænker på, at de faktisk ikke har gået til skydning før. Det er altid imponerende at se, hvor langt de kan nå på et par måneders træning, siger Ida Søby Fogh, skyttekonsulent i DGI Sydvest.

Udover bronzemedaljer og pladsen på sejrspodiet i Alslev Skytteforening vandt de fire elever også en plads i den kommende weekends landsfinale på DGI Skydnings baner i Vingsted ved Vejle. Her kommer de 34 bedste hold fra hele landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce