Annonce
Læserbrev

Holsted Aktivitetshus. Vi glæder os til indvielsen

Læserbrev: JydskeVestkysten skriver den 7. maj, at det nye Aktivitetshus i Holsted endnu engang er blevet forsinket, så det nu samlet drejer sig om mere end et år. Det er en misforståelse, som byrådsmedlem Anni Grimm gentager i læserbrev samme sted den 12. maj.

Byrådet godkendte projektforslaget den 10.12.2019. Her fremgår det af tidsplanen, at aktivitetshuset forventes indviet den 14.8.2020. Siden er arbejdet igangsat med en forventet aflevering i begyndelsen af september.

Det betyder, at Holsted Aktivitetshus med de kun 3-4 ugers forsinkelse ikke bliver forsinket over et år, langtfra, som man ellers har kunnet læse i JydskeVestkysten.

Med stor og meget aktiv borgerinvolvering har der været arbejdet ihærdigt på at få Aktivitetshuset til at favne mange kommende brugeres ønsker og behov. Det fortjener de alle stor ros for.

Hvorfor det så er nødvendigt for nogen at mistænke/beskylde andre for bevidst at have skjulte hensigter, kan man jo kun gisne om.

Vi vælger at glæde os over og være stolte af involveringen fra kommende brugeres side og til, at vi får et fantastisk hus for flere generationer og håber, at det vil leve op til de positive tilbagemeldinger fra husets kommende brugere i styregruppen, fra Handicaprådet og fra Ældrerådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Vejen

Købmand fik sur smiley og en bøde

Annonce