Annonce
Sport

Holsted er klar til revanche

Holdene mødtes også i sidste match den gang på i Fjelsted, der vandt med 45-39. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Holsted Tigers tabte med seks i den første match mod Team Fjelsted. Derfor jagter Holsted både revanche, sejr og det vigtige bonuspoint, når holdene mødes igen onsdag.

Holsted Tigers: Der er lagt op til revanche, når Holsted Tigers på hjemmebane møder Team Fjelsted. Begge stiller med præcis samme kørere, som for blot en uge siden, da holdene sidst mødtes.

Her blev det til et nederlag på 39-45 til Holsted Tigers. Ifølge Holsteds holdleder, Lars Munkedal, var det marginaler i enkelte heats, der var skyld i nederlaget. Holdene lå da også lige flere gange - senest i 11. heat.

- Jeg tror helt sikkert, at det bliver tæt igen. Fjelsted har et rigtig godt hold, men jeg tror stadig, som det ser ud, så skal vi have et overtag på dem hele vejen igennem. Så håber vi på, det er nok til i sidste ende at køre det vigtige bonuspoint hjem, siger han.

Forventningerne er enkle. Holdet skal vinde matchen med nok point til at snuppe bonuspointet også. Ellers vil det ikke være en tilfreds holdleder.

Denne gang har Holsted dog fordel af hjemmebane, hvor holdet har vundet de to første matcher i sæsonen. Lars Munkedal lægger dog ikke for meget i den fordel på grund af banens kvalitet.

- Det er en rigtig racerbane, så der kan man virkelig se, hvem og hvad der er en god speedwaykører. Det er en bane, vi ved, Fjelsted-kørerne også kører godt på, men hvis vores kørere er på dupperne og klar til at give en ekstra indsat, så skal den nok blive kørt hjem, siger han.

Annonce

Optakt

  • Holsted Tigers - Team Fjelsted
  • Onsdag kl. 18.30
  • Holsteds kørere: Nicki Pedersen, Rene Bach, Nicolai Klindt, Rasmus Jensen, Sam Fløe Jensen og Emil Breum.
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Annonce