Annonce
Sport

Holsted-holdleder vejet og fundet for let

2018-sæsonen i Holsted Tigers bliver uden Thomas Baastrup som holdleder. Foto: René Lind Gammelmark

Thomas Baastrup er fortid som holdleder for ligaholdet i Holsted. Det er han ked af, men klubben ønsker at prøve noget nyt.

Annonce

I fremtiden bliver det ikke Thomas Baastrups opgave, at få Holsted Tigers tilbage i den absolutte top af dne hjemlige speedwayliga.

Holsted Tigers med direktør Niels Munk i spidsen ønsker at prøve noget nyt, og derfor har Baastrup netop fået besked på, at han ikke skal fortsætte.

- Det er jeg da ked af. Jeg føler helt bestemt, at jeg har gjort, hvad jeg kunne, så det er en træls fornemmelse, erkender Thomas Baastrup.

- Mit hjerte banker jo for Holsted, og jeg synes faktisk selv, at jeg har leveret en god indsats. Betingelserne i denne sæson har været svære for os, og der er ingen tvivl om, at skaden til Nicki Pedersen selvfølgelig ramte os hårdt. Alligevel formåede vi at køre os i superfinalen. Det mener jeg er godkendt. Jeg føler, at jeg har kæmpet alt, hvad jeg kunne.

Thomas Baastrup ved ikke, om han skal have noget med speedway at gøre i fremtiden. Lige nu har han brug for at trække vejret.

- Vi må se, hvad der sker. Jeg har jo selv kørt speedway og efterfølgende været holdleder i en årrække, så det er da bestemt ikke utænkeligt. Men det her skal lige fordøjes. Det er klubbens beslutning, og den er jo til enhver tid i sin gode ret til at ændre på tingene, så længerev er den egentlig ikke.

Annonce

Der er brug for sparring

Klubdirektør Niels Munk vil fremover have to mand til at stå for Holsteds ligahold.

- Der er brug for sparring, og der er brug for ny strukturering og nye indgangsvinkler på tingene. Thomas Baastrup har ikke haft de mest gunstige forhold at arbejde under i denne her sæson. Det erkender jeg blankt, men vi har alligevel følt, at det nu er nødvendigt at vende hele bøtten rundt.

Holsted Tigers forventer indenfor kort tid at have en holdleder-duo på plads.

- Vi har samtaler, og vi har fået mange positive tilkendegivelser, så det skal nok blive godt, vurderer Niels Munk.

Fornylig kunne JydskeVestkysten fortælle, at også Grindsteds ligahold, der blev sidst i denne sæson, skifter ud på den vigtige post som holdleder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce