x
Annonce
Vejen

Holsted: Hotelforviklinger i årets dilettantforestilling i Tirslund Forsamlingshus

De medvirkende i årets dilettantspil i Tirslund Forsamlingshus er Sanne Olkjær, Anni Sørensen, Jakob Krog, Karsten Pedersen, Ida Christensen, Thomas Grønbech, Allan Jessen, Thomas Grue, Lisa Nissen, Gertrud Villadsen, Helle Larsen og Lianne Sørensen. PR Foto

Holsted: Afsættet i årets dilettantforestilling i Tirslund Forsamlingshus med premiere lørdag 7. marts er "Affæren om Hotelblivogdø".

Hotellet hedder oprindeligt Bellevue, men i disse finanskriser er det svært for hotelejer Edward Schwarzkuch at få pengene til at slå til. Han gør alt hvad han kan, for at skaffe gæster til hotellet.

Hans kone derimod har helt andre planer, både med Edward og med hotellet, som hun allerhelst bare vil sælge. Hotelejeren kæmper en hård kamp, hvor alle kneb gælder.

Dramaet udvikler sig, og der er ikke grænser for, hvilke personer der opsøger hotellet. De medvirkende i stykket er Sanne Olkjær, Anni Sørensen, Jakob Krog, Karsten Pedersen, Ida Christensen, Thomas Grønbech, Allan Jessen, Thomas Grue, Lisa Nissen, Gertrud Villadsen, Helle Larsen og Lianne Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Farvel til Tønder Festival, Vorbasse Marked, genforeningsfest, ringridning og alle de andre

Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Live efter statsministerens pressemøde: Få overblikket over planerne her

Annonce