Annonce
Kolding

Holtec Automatic-koncernen åbner ny afdeling i Kolding

Koncern-direktør og hovedaktionær i Ingeniørhuset Holtec Automatic, Søren Skytte Jensen, fortæller, at man snart åbner nyt kontor i Kolding for at komme tættere på kunderne. Foto: Holtec Automatic

Kolding: Ingeniørhuset Holtec Automatic, hvis forretningsområde er automation, software- og hardwareudvikling til maskiner og industri, samt ressourcer på konsulentbasis, åbner i starten af marts nyt kontor i Kolding. Her forventer koncernchef Søren Skytte Jensen, at ti-12 medarbejdere får til huse.

- Tilføjelsen af Koldingafdelingen er en naturlig forlængelse af vores strategi og fortsatte vækst. Med det nye kontor kan vi udvide vores kundekreds i hele Trekantområdet og bevæge os ind på nye forretningsområder, siger koncernchef og hovedaktionær i Holtec Automatic Søren Skytte Jensen i en pressemeddelelse.

Når Holtec Automatic ønsker at være fysisk tilstede i Trekantområdet, så skyldes det, ifølge Søren Skytte Jensen, at "softwaren sagtens kan udvikles i f.eks. Aalborg, men selve idéudviklingen og planlægningen med kunden kræver, at vores medarbejdere er tæt på og er fysisk til stede".

Med tilføjelsen af Koldingafdelingen søger Holtec Automatic nu nye kollegaer.

– Med de mange virksomheder og uddannelsesinstitutioner giver Trekantområdet os mulighed for at udvikle nye kompetencer, som kan styrke vores forretningsområder, så vi bliver endnu bedre til at løse kundernes problemstillinger, siger Søren Skytte Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Støjplagede borgere raser over kampfly som aldrig før: Klager er næsten tredoblet på et år

Kommentar For abonnenter

Mens vi venter på motorvejen

Det er lidt med motorvejene, som det er med vindmøllerne. Vi vil sådan set rigtig gerne have dem, men de skal bare ikke ligge tæt på, hvor vi selv bor. De kritiske røster var klart i overtal, da der tilbage i sommeren 2017 blev sat gang i en offentlig høring af planerne omkring en ny midtjysk motorvej – populært kaldet for Hærvejsmotorvejen. Samme billede er der ved den igangværende høring i forbindelse med VVM-undersøgelsen Tilbage i 2017 var eksempelvis Bække Lokalråd og Bække Borgerforening særdeles klare i mælet i deres høringssvar, hvor én af sætningerne lød således: - Frygten er, at en motorvej - med eller uden afkørselsramper - vil sætte gang i en langsom, men sikker affolkning. Citat slut. Det er ikke noget at sige til, at frygten for en motorvej er til stede. Ikke mindst støjen fra tusindvis af biler, som vil passere forbi, giver anledning til betydelig utryghed hos mange. Dertil kommer også en motorvejs indiskutable indgriben på naturen og miljøet. Argumenterne fra utrygge borgere er ganske forståelige. Men som med meget andet, så er debatten omkring motorveje ikke udelukkende sort eller hvid. Motorvejene kan rent faktisk også bringe noget positivt med sig. Erhvervsudviklingen har ganske mange steder, hvor der er blevet etableret motorveje, vist sig at være positiv. Der er positive eksempler nok – selv inden for vores egen kommune. I Vejen, Brørup og Holsted taler udviklingen i erhvervslivet tæt ved motorvejen sit klart tydelige sprog. Danish Crowns slagteri i Holsted var med sikkerhed ikke blevet placeret i området, havde der ikke været en motorvej Også længere oppe i det midtjyske er der klare fortællinger om, at motorvejen klart kan bringe noget positivt med. I Ikast-Brande Kommune konstateres det, at motorvejene er med til at øge bosætningen og etablering af nye erhvervsvirksomheder. I Silkeborg er der også begejstring. I den midtjyske by er der knap et år efter åbningen af motorvejen for nogle få år siden sat rekord i salget af erhvervsjord. Om hærvejsmotorvejen overhovedet bliver til noget, vil blive afgjort inde på Christiansborg. Men i næste måned – mandag den 16. marts – har Vejdirektoratet inviteret til borgermøde i Vejen. Her vil der blive orienteret om VVM-undersøgelsen og de seks linjeføringer, som er bragt i forslag. To af linjeføringerne vil medføre ganske mange kilometer asfalt gennem Vejen Kommune – og vil også byde på to til- og frakørselsramper dels ved Bække og dels ved Gesten. Hvordan det modtages, må vi se tiden an. Men ud over den forståelige utryghed omkring støj og negativ indvirkning på natur og miljø så vil en ny motorvej også give nogle muligheder. GOD SØNDAG

Annonce