Annonce
Kolding

Holtec Automatic-koncernen åbner ny afdeling i Kolding

Koncern-direktør og hovedaktionær i Ingeniørhuset Holtec Automatic, Søren Skytte Jensen, fortæller, at man snart åbner nyt kontor i Kolding for at komme tættere på kunderne. Foto: Holtec Automatic
Annonce

Kolding: Ingeniørhuset Holtec Automatic, hvis forretningsområde er automation, software- og hardwareudvikling til maskiner og industri, samt ressourcer på konsulentbasis, åbner i starten af marts nyt kontor i Kolding. Her forventer koncernchef Søren Skytte Jensen, at ti-12 medarbejdere får til huse.

- Tilføjelsen af Koldingafdelingen er en naturlig forlængelse af vores strategi og fortsatte vækst. Med det nye kontor kan vi udvide vores kundekreds i hele Trekantområdet og bevæge os ind på nye forretningsområder, siger koncernchef og hovedaktionær i Holtec Automatic Søren Skytte Jensen i en pressemeddelelse.

Når Holtec Automatic ønsker at være fysisk tilstede i Trekantområdet, så skyldes det, ifølge Søren Skytte Jensen, at "softwaren sagtens kan udvikles i f.eks. Aalborg, men selve idéudviklingen og planlægningen med kunden kræver, at vores medarbejdere er tæt på og er fysisk til stede".

Med tilføjelsen af Koldingafdelingen søger Holtec Automatic nu nye kollegaer.

– Med de mange virksomheder og uddannelsesinstitutioner giver Trekantområdet os mulighed for at udvikle nye kompetencer, som kan styrke vores forretningsområder, så vi bliver endnu bedre til at løse kundernes problemstillinger, siger Søren Skytte Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce