Annonce
Tarm

Hoptimister og forældre til fælles træning i Ådum

Hoptimisterne hyggede sig og syntes, det var sjovt, at forældrene skulle lave den samme gymnastik som dem. Foto: Bodil Kronborg

Ådum: Et af de aktive gymnastikhold i Ådum er Hoptimisterne. De er fra tre år til og med 0. klasse og møder op onsdag eftermiddag i hallen. I ugen op til vinterferien var forældrene inviteret med til gymnastiktimen. Børnene hyggede sig og syntes, det var sjovt, at forældrene skulle lave den samme gymnastik som dem.

Efter en god og lidt hård opvarmning, som også gav lidt sved på panden, var der lege med balloner og terninger. Terningens øjne viste, hvilken post man skulle løbe hen til, hvor der var forskellige akrobatiske øvelser, som skulle laves. Alle tog glade og lidt trætte hjem fra en god gymnastiktime. Ledere er Astrid Bom, Lotte Pedersen, Janni Danielsen og Louise Bjørslev.

Søndag 17. marts er Hoptimisterne blandt de deltagende hold til Ådum I & U's gymnastikopvisning. /Bodil

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Penta Advokater lukker kontoret i Bramming

Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce