Annonce
Varde

Horne plukkede fem blomster på fem år

Annonce

Horne: Den 3. december 2014 var der et borgermøde om, hvorvidt sognet skulle deltage i projekt “ Blomstrende Landsby”. Det blev besluttet at indgå i projektet, og 5. november 2019 kom de to sidste blomster i hus - fem blomster på fem år.

Dermed blev Horne det fjerde sogn på landsplan med fem blomster. Tidligere modtagere er Årre, Holbøl ved Aabenraa og Branderup ved Tønder.

Gruppen bag blomsterprojektet består af repræsentanter for Horne Sogneforening, Udviklingsrådet og Horne Sognearkiv, og den fremhæver, hvad man kan bruge det til.

Eksempelvis er fjerde og femte blomst resultatet af arbejdet med en udviklingsplan, som rummer forslag til, hvordan sognet kan udvikle sig i de kommende år.

Planerne for Vikingelunden og ”Velkommen til Horne” med en aktivitetsdag for alle sognets beboere 19. januar er blot to af projekter i planen.

- Og der er meget mere at gå i gang med de kommende år, når vi har fejret modtagelsen af flaget med de fem blomster og hængt det på flagstangen 15. december i forbindelse med juleoptoget med Varde Garden i spidsen, lyder det i pressemeddelelsen. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Villy udfordrer Kolding-borgmester: - Jørn vil have en svævebane - jeg vil have stærke skoler og daginstitutioner

Sønderborg For abonnenter

Dagplejer efter kritik: - Vi skal nok gøre rent, men ikke gratis

Annonce