Annonce
Sport

Horsens-back: Vi kan spille god fodbold

Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Ifølge Horsens-backen Michael Lumb har Horsens flere gange i sæsonen vist, at holdet kan spille god fodbold.

AC Horsens bliver ofte skudt i skoene, at holdet spiller primitiv fodbold, men i søndagens 1-0-sejr over Hobro viste østjyderne gode takter på banen.

- Jeg synes, at vi har et hold, der kan spille god fodbold. Det synes jeg, vi har vist flere gange i sæsonen.

- Jeg tror bare, at Horsens bliver defineret som det hold i ligaen, som kun kan spille lange bolde, spille hårdt og håbe på et indkast, siger venstrebacken Michael Lumb.

I de seneste par sæsoner har Horsens da også været kendt for stor fysik og specielt lange indkast, som har voldt modstanderne problemer.

I denne sæson virker det dog ikke til, at det er indkastene, som er Horsens foretrukne våben.

Michael Lumb, der selv har skullet forsvare mod Horsens-indkast i sin tid som Lyngby-spiller, har en forklaring på det.

- Vi har måske ikke det samme hold, som var her for nogle sæsoner tilbage, hvor det betød rigtig meget at få et indkast.

- Jeg kan selv huske, hvordan hele stadion sad og jublede, når der kom et indkast fra min tid som modstander her på banen. Det er lidt noget andet i dag. Så mange høje folk har vi heller ikke, siger Michael Lumb.

Venstrebacken spillede en stærk kamp mod Hobro, og ville gerne have haft en større sejr som belønning for det flotte spil.

- Jeg kunne godt have tænkt mig, at vi havde scoret flere mål. Vi skabte en masse chancer, hvor der var mange af dem, som der ikke kom slutprodukt på, siger han.

Michael Lumbs træner, Bo Henriksen, drømmer også om mere effektivitet fra sine angribere. Han vælger dog at kigge fremad.

- Jeg tror, at makkerparret mer Nicolai Brock-Madsen og Jannik Pohl kan blive magisk, med Simon Ayo Okosun som ligger bagved som 8’er. Det kan ikke blive sjovt for nogle modstandere, siger Bo Henriksen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce