Annonce
Vejen

Hos Rødding Bio får man forpremiere på den sønderjyske film "Onkel"

Rødding: Søndag den 10. november kl. 13 viser Rødding Bio den helt nye - og netop prisbelønnede - sønderjyske film "Onkel". Filmen har netop vundet guldprisen i Tokyo. Før forestillingen serveres der grillede frankfurter med kartoffelsalat og øl/vand sponsoreret af Vollstedt, Graasten Salater og Fuglsang. Og efter filmforevisningen vil instruktøren Frelle Petersen og flere af skuespillerne i filmen fortælle om filmen.

Instruktøren Frelle Petersen har i sin research boet og arbejdet på den gård, hvor filmen foregår og har castet indenfor en radius af 15 km for at opnå den helt rette accent af sønderjysk.

Filmen handler om pigen Kris på 27 år, der er yderst beskyttende overfor sin halvinvalide onkel, som hun driver et mindre landbrug i Sønderjylland sammen med. De har et nært forhold og stor forståelse for hinanden, selvom de tilbringer det meste af deres finurlige hverdag i tavshed.

Da Kris redder en kalv under en fødsel, bliver hendes interesse for dyrlægefaget igen vakt og hun udvikler et venskab med den snakkesalige dyrlæge Johannes og opdager langsomt, at der er et liv uden for gården.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce