Annonce
Varde

Sådan er ejerforholdene på Hotel Arnbjerg

Lige nu er Hotel Arnbjerg lukket, og håndværkere arbejder på højtryk med ny reception og en renovering af de 30 værelser. Hotellet åbner, så snart de må for statsministeren. Peter Petersen fra PL Hotels A/S er glad for, at det er kendte, lokale folk som Casper og Annemette, der bliver værtspar. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: Hotel Arnbjerg er bygget op omkring den velbevarede Arnbjerg Pavillonen, som kan dateres tilbage til 1899. Der er 30 værelser – alle med udsigt til parken. I den store sal er der plads til 500 personer.

Hotel Arnbjerg ejes af PL Hotels Esbjerg A/S, der er et hotelejendomsselskab, der også ejer Hjerting Badehotel, Hotel Britannia og Fanø Krogaard.

PL Hotels Esbjerg A/S er ultimativt ejet af familierne Petersen og Bank Lauridsen fra Esbjerg. Visionen med selskabet er at opkøbe unikke og spændende hotelejendomme, istandsætte dem, udnytte faciliteterne, områderne og skabe nye, bæredygtige koncepter, hvorefter hotellerne bortforpagtes til dygtige, unge hotel- og restaurationsfolk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

20-årig trafikdræbt mand er identificeret: Han stødte frontalt ind i en lastbil i sin VW Up

Regionalt

Coronasmitten tager endnu et dyk i hele landsdelen: Også antallet af indlagte daler

Annonce