Annonce
Vejen

Hotel Søgården sætter rekord for overnatninger

Alice og Palle Thomsen, her med børnene Lasse og Laura, driver sammen Søgården i Brørup. Foto: Mikael Dynnes Holmbo
I de første ni måneder af 2019 har Hotel Søgården i Brørup haft samme antal overnatninger som hele det foregående år.
Annonce

BRØRUP: For nogle har det skabt usikkerhed og forvirring omkring Søgården i Brørup, at man i Statstidende kunne læse, at selskabet "Hotel Søgården - Brørup K/S" er blevet likvideret. Der er dog langt fra tale om en falliterklæring, forsikrer Alice Thomsen, der driver Hotel Søgården med sin mand, Palle Thomsen.

- I forbindelse med, at vi har købt alle anparter af hotellet, har vi lukket selskabet "Hotel Søgården - Brørup K/S" og stiftet et nyt selskab. Så der er ingen grund til at tro, at vi er gået nedenom og hjem. Tværtimod går det rigtig godt, fortæller hun.

Alice oplyser, at hotellet indtil nu har haft 4.400 overnatninger i år. På samme tid sidste år lå antallet af overnatninger på på 3.500.

- Som noget nyt samarbejder vi med Risskov Rejser, som vi laver juleophold og generelt ophold på to til fire overnatninger med. Det har været en succes og helt sikkert en del af fremgangen, siger Alice Thomsen.

Også årets julefrokoster på Søgården ser ud til at blive velbesøgte. Den 30. november er der allerede udsolgt, mens arrangementet den 7. december ifølge Alice er godt på vej.

- Dagen efter en vellykket julefrokost modtager vi allerede de første bookinger til næste års julefrokost. Så man kan i hvert fald ikke sige, at vi keder os, siger Alice Thomsen.

I forbindelse med deres ti års jubilæum har Søgården fået en hjertestarter foræret af Lizzy og Egon Gejl Christensen. Foto: Mikael Dynnes Holmbo
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce