Annonce
Erhverv

Hotel Svanen i Grindsted åbner 16. juni

Hotel Svanen i Grindsted åbner igen for gæster i den 16. juni. Foto: Jacob Schultz
Tirsdag den 16. juni åbner hele Hotel Svanen og restaurant 22 i Grindsted igen efter corona-lukningen.
Annonce

Grindsted: I næsten tre måneder har Hotel Svanen, Grindsted - det tidligere Hotel Lyngheden - været lukket helt ned på grund af coronakrisen.

Fra den 16. juni er det dog igen muligt at besøge hotellet på Hedemarken 22 for at holde konferencer, kurser og spise og overnatte på et af de 54 værelser.

Men selv om hotellet åbner, er der stadig flere ukendte faktorer, som kun statsminister Mette Frederiksen (S) kan svare på.

- Vi er helt klar til at åbne, men vi venter på en tilbagemelding om antallet af gæster og deltagere. Vi er nødt til at tage det step by step, og kun omkring halvdelen af de 10 ansatte starter den 16. juni, fortæller Zoui Amara, der er restaurantchef på både Hotel Svanen i Billund og i Grindsted.

Han er klar over, at med i hotellet i Grindsted bliver det som at starte fra nul.

- Sidste år var et dejligt år, og vi havde en pæn belægning frem til coronalukningen i marts. Nu har hotellet været lukket i tre måneder, så vi kommer nærmest til at starte helt forfra med at få de lokale tilbage. Det kommer til at tage lidt tid, mener Zoui Amara.

Annonce

Nye tiltag på vej

Når Hotel Svanen åbner igen, sker det med de sundhedsmæssige påbud fra sundhedsmyndighederne om at spritte af, holde afstand og ekstra rengøring.

- Inden åbningen skal vi have fjernet nogle borde fra restauranterne, så vi kan overholde en meters afstand mellem kunderne. Det er nok hvert andet bord, der skal fjernes. Så vi åbner forsigtigt, siger Zoui Amara.

Restaurantchefen glæder sig over, at det kun er ganske få arrangementer, der er blevet aflyst på grund af coronakrisen. Langt de fleste fester er blevet udskudt til senere på året. Det gælder også konfirmationer, som der er masser af i ordrebogen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce