Annonce
Billund

Flere potentielle købere har allerede meldt sig: Hotel Svanen er sat til salg

Hotel Svanen i Grindsted er på udkig efter nye ejere. Hotellet i den østlige ende af byen er sat til salg for 10,8 millioner kroner. Arkivfoto: Orla Lund
Flere potentielle købere har meldt sig på banen til at overtage Hotel Svanen i Grindsted. Ejendomsmægleren er optimistisk omkring at få hotellet solgt.

Grindsted: Hvis nogen går rundt med en drøm om at drive sit eget hotel i Grindsted, er muligheden nu til stede. Hotel Svanen i Grindsted er nemlig sat til salg, så for 10,8 millioner kroner er det muligt at blive ejer af hotellet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Lars Hedeby Sørensen, som ejer Hotel Svanen i både Grindsted og Billund, men ejendomsmægleren, Karsten Petersen fra Colliers International, er optimistisk i forhold til at finde en ny ejer til hotellet.

- Vi har flere potentielle købere på banen, og der er forhandlinger i gang, siger han.

Annonce

Foråret 2020 har på grund af coronanedlukningen selvsagt været hård ved hotel- og restaurationsbranchen, og de svære tider kunne måske få potentielle købere af et hotel til at være mere tilbageholdende end ellers. Men mægleren er optimistisk omkring, at en af de potentielle købere, han er i dialog med, vil slå til.

- Jeg håber da, at vi kan få den solgt. Men nu må vi se, for der er tale om en branche, der har været hårdt ramt. Men det bliver forhåbentlig normale tider igen til næste år, siger Karsten Petersen.

I god stand

Hotel Svanen, der ligger på Hedemarken i den østlige ende af byen, er opført i fem enheder, hvor den ene indeholder restaurant, køkken og selskabslokaler. De fire øvrige enheder indeholder henholdsvis 12, 12, 12 og 18 værelser til udlejning.

Hotel Svanen

Lars Hedeby Sørensen købte i 2013 Hotel Lyngheden i Grindsted.

Han ejede i forvejen Hotel Svanen i Billund. Ejerskiftet betød, at hotellet skiftede navn til Hotel Svanen, Grindsted.

Restauranten på hotellet i Grindsted kom ved samme lejlighed til at hedde No 22, da den ligger på Hedemarken 22, hvor Hotel Svanens restaurant i dag hedder No 8, da den ligger på Nordmarksvej 8 i Billund.

Ejendomsmægleren mener ikke, det vil være nødvendigt for en kommende køber at skulle spekulere i at lave en masse ting om eller renovere hotellet, inden der kan sættes gang i driften. Tingene på hotellet er, som de skal være.

- Den er i god stand, og den har kørt som hotel, indtil coronaen satte ind, og det er planen, at den skal starte op igen i august, siger Karsten Petersen, som ikke mener, at borgere i Grindsted og omegn behøver at frygte, at de store bygninger vil ende med at stå tomme, hvis et kommende salg skulle glippe.

- Hvis det skulle ske, at den ikke bliver solgt, forestiller jeg mig, at Lars Hedeby Sørensen vil drive den videre, siger Karsten Petersen.

Hotel Svanen har fra 2018 til 2019 øget omsætningen på hotel-delen med mere end syv procent, mens den tilhørende restaurant i samme periode øgede omsætningen med hele 58 procent.


Vi har flere potentielle købere på banen, og der er forhandlinger i gang.

Karsten Pedersen, ejendomsmægler
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa For abonnenter

Genforeningen betyder også meget i Kongehuset: Derfor er det vigtigt for både dronningen og sønderjyderne, at hun er med til fejringen

Vejen For abonnenter

Udlejer svarer på kritik: - Lejer har ikke været klar over, at man ikke må opbevare kasser i krybekælderen

Kolding

Ejere af landejendom har mistet alt i kraftig brand: - Vi overlevede. Og det er det vigtigste

Annonce