Annonce
Aabenraa

Hotel tilbyder arbejdsro midt i nedlukningen: Flere har allerede slået til

Indehaveren af Hotel Europa, Helle Taulbjerg, er begyndt at leje værelser ud til folk, der har brug for arbejdsro. Arkivfoto: Claus Thorsted
Mange er på grund af nedlukningen tvunget til at arbejde hjemme, og det kan måske knibe med at få arbejdsro. Hotel Europa har løsningen.
Annonce

Aabenraa: Nedlukningen af Danmark giver udfordringer på mange områder. En af konsekvenserne er, at rigtig mange for øjeblikket er tvunget til at arbejde hjemmefra.

Det behøver ikke at være et problem, men det kan måske for nogen være svært at få arbejdsro, fordi børnene også er nødt til at være hjemme.

Det har Hotel Europa i Aabenraa fundet en løsning på. Hotellet er netop begyndt med at udleje værelser til personer, der kort og godt har brug for at komme hjemmefra og få arbejdsro.

- Vi startede op for et par dage siden, og der er indtil videre to, der har booket et værelse, og der har været flere henvendelser, siger Helle Taulbjerg, der er indehaver af Hotel Europa.

Hotelejeren har med konceptet ikke opfundet den dybe tallerken. Under den første nedlukning af Danmark på grund af corona-virussen i foråret sidste år var der flere store hotelkæder, der prøvede det af. Nu gør Helle Taulbjerg også forsøget.

- Jeg ideen fra nogle venner, der selv havde behov for at få noget arbejdsro, fordi de var ved at gå op i limningen af at være samlet hjemme, siger hun.

Annonce

Uden overnatning

Et værelse for en dag fra klokken 8.00 til 17.00 på Hotel Europa koster 300 kroner, mens prisen for en uge er 1200 kroner. Der er gratis wifi og mulighed for forplejning. Forplejningen foregår på værelset og skal afhentes i receptionen på aftalt tidspunkt.

- Men det er uden overnatning, siger Helle Taulbjerg, der har pæne forventninger til konceptet.

- Når mange skal være hjemme på samme tidspunkt på grund af restriktionerne, er der nogen, der kunne have behov for at få arbejdsro. Det kan også være, at der er virksomheder, der ikke har plads nok, siger Helle Taulbjerg.


Vi startede op for et par dage siden, og der er indtil videre to, der har booket et værelse.

Helle Taulbjerg, indehaver af Hotel Europa


Nedlukningen af Danmark betyder ikke, at der ikke må være almindelige gæster på hotellerne, og dem skal der selvfølgelig tages mest hensyn til.

- Vi har almindelige gæster på hotellet, så derfor er det et begrænset antal værelser, vi stiller til rådighed til folk, der har brug for arbejdsro, siger Helle Taulbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce