Annonce
Kolding

Hotel Vamdrup skal have nye forpagtere: - Jeg kan simpelthen ikke holde til det længere

Johnny og Jane Poulsen er forpagtere af Hotel Vamdrup og har sammen med datteren Cecilie (i midten) og deres svigersøn drevet hotellet siden foråret 2018. Arkivfoto: Søren Gylling
Johnny og Jane Poulsen har opsagt aftalen, og det betyder, at Hotel Vamdrup fra det kommende år skal have nye forpagtere. Der er dog ingen grund til bekymring, hvis man har booket et arrangement hos hotellet, lyder det fra ægteparret.
Annonce

Vamdrup: Når året går på hæld, skal Hotel Vamdrup på Torvet have nye forpagtere. Ægteparret Johnny og Jane Poulsen har drevet stedet siden foråret 2018 sammen med parrets datter Cecilie og deres svigersøn, men helbredsmæssige problemer hos Johnny Poulsen har betydet, at familien har måtte opsige aftalen.

- Det er rigtig ærgerligt, men jeg kan simpelthen ikke holde til det længere, og det er ikke fair over for familien, at de skal trække et ekstra læs på grund af det. De har i forvejen løbet rigtig hurtigt under coronaperioden, og vi skal også huske at passe på hinanden, siger Johnny Poulsen.

Han understreger samtidig, at driften kører videre som normalt indtil det nye år, hvor der gerne skulle stå en ny forpagter eller ejer klar, og at der derfor ingen grund til bekymring er for kunderne i byen.

- Vi fortsætter naturligvis året ud, og alle arrangementer kører videre som planlagt. Den kommende forpagter kommer desuden til at overtage ordrebogen for det nye år, så det skulle ikke være noget problem, siger han.

Annonce

Hård coronatid

Tiden med corona har været svær for hotellet i Vamdrup, som i den lukkede periode har leveret take-away, og den 26. maj igen kunne åbne for spisende gæster. De kunne dog invitere færre inden for på grund af coronarestriktionerne, og det har kunnet mærkes hos familien.

- Det har helt sikkert været hårdt, som det også har været for mange andre i byen, men vi kører videre med oprejst pande og klarer det så godt, vi nu kan, siger Johnny Poulsen.

Det vides endnu ikke, hvem der overtager Hotel Vamdrup efter Johnny og Jane Poulsen, men han fortæller, at parret har planer om fortsat at blive i restaurationsbranchen, når hans helbred igen tillader det.


Vi elsker den her branche, og vi lever og ånder for det, vi laver, så når jeg igen har overskud til det, så er jeg sikker på, at vi nok skal finde tilbage til at drive restauration på en eller anden måde.

Johnny Poulsen


- Vi elsker den her branche, og vi lever og ånder for det, vi laver, så når jeg igen har overskud til det, så er jeg sikker på, at vi nok skal finde tilbage til at drive restauration på en eller anden måde, siger han.

Om hotellet

Hotel Vamdrup blev opført i 1864, da Vamdrup blev grænseby i forbindelse med tabet af Sønderjylland. Hotellet er siden da blevet renoveret af flere omgange, så det i dag lever op til nutidens krav.
Hotellet består af 13 værelser, hvoraf halvdelen er indrettet med eget toilet og bad.

Foruden værelserne har hotellet også a la carte-restaurant og fire selskabs-/mødelokaler med plads til mellem 10 og 200 personer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Provinsens kræftramte børn kan blive tvunget til København: Politikere og overlæge er rystede

Annonce