Annonce
Esbjerg

Hotelrøver med attrappistol på flugt gennem byen

Røverier er sjældne, men natten til tirsdag blev receptionen truet af en ophidset person med en pistolligende genstand, der forlangte penge. Foto: Google Maps
En receptionist og et vidne fra Hotel Cabinn i Skolegade forfulgte natten til tirsdag en ophidset gerningsmand gennem midtbyen efter et groft røveriforsøg med en attrappistol.
Annonce

Esbjerg: Bevæbnet med en attrap-pistol forsøgte en ukendt gerningsmand natten til tirsdag at begå røveri mod Hotel Cabinn i Skolegade.

Gerningsmanden, der beskrives som værende mellem 30 og 35 år, truede receptionisten på Hotel Cabinn med en pistollignende genstand og råbte, at han ville have penge. Receptionisten forsøgte flere gange at forklare den ophidsede og truende mand, at han ikke havde adgang til kontanter. Til sidst valgte receptionisten at vise manden hotellets pengeskab, som receptionens ikke havde adgang til.

Gerningsmanden var i stedet i færd med at stjæle en mobiltelefon og en iPad fra receptionen, da en gæst kom ind på hotellet og opdagede røveriet. Han slog alarm ved at råbe "røveri i gang".

Det fik røveren til at flygte fra stedet, og både receptionisten og vidnet fulgte efter ned gennem Kongensgade, forbi shoppingcentret Broen og videre mod Forsorgshjemmet i Exnersgade.

Undervejs smed røveren sit våben fra sig. Det viser sig senere at være en attrappistol.

Annonce

Overvågningsvideo

Politiets var efterfølgende ude med hunde for at lede efter gerningsmanden. Det førte til fundet af pistolen, der viste sig at være harmløs.

Røveriet skete klokken 04.27 natten tirsdag, og politiet efterlyser nu vidner til røveriet og flugten.

Hotellets lobby og reception er videoovervåget, og både receptionisten og vidnet har givet et signalement af røveren. Han beskrives som en dansk mand, cirka 30-35 år, 175-180 centimeter høj og iført mørkt tøj, sort kasket og et mønstret tørklæde. Han bar en formentlig rød rygsæk, oplyser politikommissær Henrik Berg fra lokalpolitiet i Esbjerg.

Røverier er sjældne i dag, da de fleste butikker og langtidsåbne forretninger ligger inde med meget få kontanter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce