Annonce
Sønderborg

House of Ink konkurs: - Jeg har elsket at arbejde hernede

Hos House of Ink er der ikke længere kunder i stolen. Butikken måtte syvende januar drejen nøglen om. Foto: Mathias Ingemann Holm
Bookingerne er aflyst, og lyset er slukket i butikken. Ejeren underskylder over for kunder, der har købt gavekort til tatoveringer.

Sønderborg: Stolene er tomme, nålene er slukket, og døren er låst.

I onsdags måtte House of Ink officielt lukke helt for kunder.

Det betyder, at alle med bookinger og gavekort ikke kan nå at få lavet deres tatoveringer.

Flere kunder har henvendt sig til ejeren Camilla Bentzen. De føler sig uretfærdigt behandlet.

- Jeg forstår godt, at flere kunder er vrede og kede af det på grund af det her. Det ville jeg også selv være, fortæller hun:

- Jeg prøver at forklare situationen, og hvad der er sket, men som ejer er det også mig, der står med ansvaret. Og jeg kan kun undskylde overfor kunderne.

Annonce
I december måned solgte House of Ink gavekort til sine kunder. Butikken er lukket, og gavekortene kan ikke længere bruges. Foto: Mathias Ingemann Holm

Farvel til butikken

Camilla Bentzen overtog House of Ink i Sønderborg i 2018. Hun havde selv arbejdet der som piercer i et par år.

Hun fortæller, at det var en livslang drøm at have sin egen forretning.

- Jeg har elsket at arbejde hernede, hver eneste dag. Så det gør helt vildt ondt at skulle lukke, fortæller hun.

Butikken på Store Rådhusgade måtte dreje nøglen om, kort efter at have kørt en kampagne med gavekort.

På Facebook har flere kunder og gavekortholdere forholdt sig kritisk til timingen imellem kampagne og butikkens lukning.

For Camilla Bentzen giver kritikken mening. Men hun understreger, at hun ikke har forsøgt at snyde sine kunder.

- Hvis jeg havde vidst, at vi skulle lukke, ville jeg ikke have solgt de gavekort. Efter nytår fortalte min revisor, at butikken ikke kunne køre længere, fortæller hun:

- Vi meldte ud så hurtigt som muligt, både til personale og kunder, at nu er det altså slut, fortæller Camilla Bentzen.

Lidt gode nyheder for dem med gavekort

- For mig havde det fedeste været, at vi kunne give pengene tilbage til vores kunder. Men der er ikke nogen penge at give af, alle pengene er bundet til gæld, fortæller Camilla Bentzen.

De to tattoo-kunstnere fra House of Ink, Helle Karger og Nunu Batista har fået nyt arbejde hos One Drop Ink i Rødekro. De starter snart på deres nye arbejdsplads.

Kunder med gamle aftaler kan altså kontakte One Drop Ink og genoptage de originale planer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fortsæt nu endelig bare det gode arbejde

Det har siden september kostet et velfortjent klip i kørekortet, hvis politiet opdager, at du roder med din mobiltelefon, mens du kører bil. 6814 bilister har følt konsekvensen af den strammede lovgivning. Det er mange, men det er ikke en eneste for mange. Tvært imod. Det var på høje tid, at konsekvensen for åbenlyst uopmærksom adfærd i trafikken blev takseret hårdere. Politiet anslår, at op mod 30-35 procent af uheld og ulykker i trafikken skyldes uopmærksomhed. Mennesker kommer alvorligt til skade. Nogen kære dør. Fordi andre mener, at det er nødvendigt at læse en sms, kigge på Facebook, skrive en besked i Messenger, lede efter musik på Spotify. Mens bilen tordner afsted gennem landskabet. Det tager ikke meget mere end fire sekunder at læse en sms og besvare med et thumbs up, en smiley eller et hjerte. Mange af os har gjort det. Men fire sekunder er knap 60 meter hen ad vejen ved skolen. Det er knap 90 meter på landevejen. Og næsten 125 meter på motorvejen, hvor fartbegrænsningen er 110 kilometer i timen. I blinde. Det er livsfarligt, og selvfølgelig skal den slags ligegyldighed med andres liv og helbred koste noget mærkbart. Leder af færdselspolitiet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Knud Reinholdt, havde forventet, at flere ville lade mobilen ligge, da klippereglen trådte i kraft i september. Det forventede han med afsæt i erfaringer, fra dengang hastighedsforseelser begyndte at koste klip. Sådan er det desværre ikke gået. Der er ikke noget i antallet af klip, der tyder på bedring. Der er ikke noget i færdselspolitiets oplevelser, der tyder på det. I virkeligheden er det nok ikke så overraskende. Vi - og det vi gælder altså næsten os alle - har fået et helt utroligt tæt forhold til vores mobiltelefoner, og vi sætter den over venner, familie, koner og børn i masser af sociale sammenhænge. Der er det dog ikke strafbart, blot tankevækkende. I trafikken derimod skal vi ikke acceptere det. Det tog tid med alkohol og det at føre bil, men det blev dog med tiden totalt uacceptabelt. Vi må samme vej med mobilen, og vejen går over en række klippede kørekort. Klø på, kære politi. Vi trænger tydeligvis til kollektiv opdragelse, og den må være lidt hårdhændet. Hver og en af dem I klipper har fortjent det.

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Annonce