Annonce
Debat

Hov, hvad blev der af det danske frisind, DF?

Læserbrev: De kommende såkaldt midlertidige vinterbadefaciliteter på Sønderstrand i trappen op mod Flensborgvej blev onsdag stemt igennem i byrådet af et flertal bestående af bl.a. V og DF.

Der er to forskellige projekter med delvist samme indhold i området, og vi mener, de to projekter burde sammentænkes, men har holdt os til udelukkende at tale om den (manglende) proces, der har været omkring faciliteterne, der nu skal opføres i trappen.

Jette Julius Kristiansen (DF) skriver i sit læserbrev mandag, at ”Jeg er stadig overrasket over, at man fra dele af byrådets side vil have vinterbadning og vandsport behandlet under ét.”

Annonce

Den del af byrådet, hun henviser til, må være hende selv, idet hun på byrådsmødet argumenterede med, at udvalget i 2018 er blevet orienteret om planer og den inddragende proces for området.

En sag, der udelukkende omhandlede en faseinddelt udvikling af stranden med vandsportsfaciliteter ved stenmolen. Ikke vinterbadefaciliteter andre alternative steder. Hun blander dermed de to sager sammen.

Derudover mener JJK, at det er problematisk, hvis vinterbaderne bader nøgne fra den placering, hun nu selv har været med til at vedtage, for hun mener, at ”man kan nemlig risikere en bøde, såfremt man bader nøgen på strande og i byer, hvor den offentlige orden kan forstyrres.”


Og så kan man jo undre sig over den pludselige kropsforskrækkelse, når man tænker på, at DF for 10 år siden var så stolte af, at vi i Danmark har frisindet til at bade topløse fra strandene (...)


Hun peger derfor på en helt tredje placering af vinterbadefaciliteter – en placering, hun kunne have fået afklaret i samme omgang, som vi ønskede placeringsspørgsmålet nærmere belyst i det foregående forløb.

Det er useriøst at komme med sådan et forslag ugen efter, at man selv har stemt en anden placering igennem.

Og så kan man jo undre sig over den pludselige kropsforskrækkelse, når man tænker på, at DF for 10 år siden var så stolte af, at vi i Danmark har frisindet til at bade topløse fra strandene, at de mente, det skulle bruges som skræmmekampagne for at undgå, at folk uden dette frisind søgte til Danmark.

Annonce
Kommentar For abonnenter

Traditionsforening har en pinlig sag: Selvfølgelig skal kvinder have adgang til beslutningerne

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Hylder boykot, men sælger stadig selv Ecco-sko: Nu trækker Niels Flemming Hansen sig som ordfører

Vejen For abonnenter

Skal du investere i varmepumpe eller fjernvarme? Husejere i 13 byer får klar besked hurtigst muligt

Varde

Pia-Vera må ikke købe nyt tøj i et år: Ærligt, så har jeg lige skullet arbejde med mig selv i forhold til at gå i tøj, andre har gået i før mig

Billund

Efter sex-beskeder: Chef er fratrådt

- Historisk selvmål af Putin: Eksperter gør status på tre måneders krig i Europa med ukrainsk lykke på slagmarken

Haderslev

Spøgelsesbilist: Forvirret pårørende kørte den forkerte vej på motorvejen og mistede bilen

Esbjerg For abonnenter

I Esbjergs nye gør-det-selv-skov skal vi selv plante træerne: Lissi og Tom besøger deres træer flere gange om ugen

Han kan stege din bøf: Verdensmester rejser ud og griller for kunderne

Esbjerg

23-årig mand død i arbejdsulykke: Klemt ihjel på havnen

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

Kolding

Minilæsser stjålet fra byggeplads i Lunderskov

Vejen For abonnenter

Martin Beck frygter at slide sin krop i stykker: Nu satser han i stedet på at sælge legetøj

Tønder

Indbrudstyve trængte ind gennem åbent vindue: Blev overrasket af beboer

Annonce