Annonce
Billund

Hovborg Kro Open får historisk stærk felt

Malthe Laustsen vandt Hovborg Kro Open i 2019 foran Anders Ejlersen og Simon Burinsky. Foto: Kim Fisker

Hejnsvig: Der venter et historisk stærkt felt, når der den 1. og 2. maj spilles Hovborg Kro Open på Gyttegård Golf Klub.

Startlisten på 78 spillere tæller her syv landsholdsspiller og er det til dato stærkeste felt handicapmæssigt i turneringens historie. 63 af spillerne har et handicap, der er bedre end nul. Gyttegård Golf Klub har 11 spillere til start i det stærke felt.

Igennem årene har flere kendte golfspillere vundet turneringen. Klubbens egen Claus Mølholm vandt de første to gange, hvorefter den senere professionelle spiller, Søren Hansen, vandt i 1996.

Annonce

I de senere år har klubbens egne spillere vundet turneringen flere gange. Nicolaj Højgaard, 2016, og Rasmus Højgaard, 2017, er de seneste lokale vindere. De kan dog ikke deltage i dette års match, da de er optaget af turneringer for professionelle på Europa Touren og i USA.

I 1994 begyndte turneringen med Agrometer som sponsor. Senere har Boysen Tryk og Schweitzer Graphic sponsoreret turneringen, indtil Hovborg Kro fra 2004 og indtil nu har været hovedsponsor for turneringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Se på kortet her hvor der er problemer: Sønderjyske udlejere holder på pengene og udskriver store regninger

Annonce