Annonce
Tønder

Hovednavn på Tønder Festival alvorligt syg med corona

John Prine, der er et af hovednavnene på Tønder Festival til sommer, er kritisk syg med coronavirus. Der er endnu ingen meldninger om, hvad det kommer til at betyde for hans optræden på festivalen. Pressefoto: Tønder Festival

Tønder: John Prine, der er et af hovednavnene på dette års Tønder Festival, er indlagt og i kritisk tilstand på grund af coronavirus. Det oplyser Tønder Festival på deres Facebook-side.

Den amerikansk country-singer-songwriter, John Prine har ikke meldt afbud til festivalen, og derfor afventer festival-ledelsen lige nu, hvad sygdommen kommer til at få af konsekvenser.

- Vi håber det bedste for ham, og at han kommer igennem det her. Vi må tage den derfra, men det er jo ingen hemmelighed, at han er ikke den yngste, og meldingerne er kritiske, siger Maria Theessink, der er kunstnerisk leder på Tønder Festival og tilføjer:

- Jeg har ikke hørt fra hans agent endnu, så vi kan ikke gøre andet end at afvente og håbe, at han kan gennemføre.

Af samme grund er Maria Theessink og resten af temaet på Tønder Festival ikke begyndt at spekulere i andre kunstnere, der muligvis vil kunne erstatte John Prine.

Mange havde set frem til at opleve den 73-årige stjerne på scenen i Tønder. Ved sidste års festival måtte John Prine nemlig melde afbud på grund af sygdom.

Dengang blev John Prine hyldet på scenen, da flere af festivalens øvrige kunstnere deltog i en fælles hyldestkoncert til ære for country-stjernen.

Sidst John Prine besøgte Tønder Festival var i 2015.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Sydjylland

Camping-indehaver skuffet over Mette Frederiksens delvise grænseåbning: Vi har brug for weekend-turister

Annonce