Annonce
Debat

Hovedrengøring i EfB

Annonce

Læserbrev: Velkommen til 1. division. Tusindvis af EfB-fans fulgte TV-kampen mellem Esbjerg og Hobro søndag, og skuffelsen var til at føle. Fodbold-sorgen stod malet i ansigterne.

"Velkommen til 1. division", råbte mange desperat. Vi er nu fem point bagefter Hobro, og Esbjergs overlevelse i fodboldens vigtigste turnering er ude på det teoretiske overdrev.

Troels Bech er blevet hentet ind på en håbløs opgave som midlertidig lejetræner efter Olsens exit som cheftræner. I kulissen står en passiv, handlingslammet EfB-direktion og bestyrelse, der i årevis har forvaltet EfB særdeles dårligt.

Skal jeg sammenfatte frustrationen over EfBs ledelse til en Maggi-terning, så er det: Årevis med dårlig ledelse, udsalg af gode spillere på uheldige tidspunkter og forkerte spillerkøb. Kort sagt: En svag og indspist ledelse har langsomt, men sikkert, solgt ud af arvesølvet, og dermed har ledelsen den største aktie i EfB-fiaskoen.

Hvis EfB var en børsnoteret klub, havde en ekstraordinær indkaldt generalforsamling (oven på sidste fiasko) ryddet kraftigt ud i direktion og bestyrelse.

Vi er mange EfB-fans, der blot siger: Kom i gang med hovedrengøringen, EfB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce