Annonce
Debat

Hovedrengøring i EfB

Annonce

Læserbrev: Velkommen til 1. division. Tusindvis af EfB-fans fulgte TV-kampen mellem Esbjerg og Hobro søndag, og skuffelsen var til at føle. Fodbold-sorgen stod malet i ansigterne.

"Velkommen til 1. division", råbte mange desperat. Vi er nu fem point bagefter Hobro, og Esbjergs overlevelse i fodboldens vigtigste turnering er ude på det teoretiske overdrev.

Troels Bech er blevet hentet ind på en håbløs opgave som midlertidig lejetræner efter Olsens exit som cheftræner. I kulissen står en passiv, handlingslammet EfB-direktion og bestyrelse, der i årevis har forvaltet EfB særdeles dårligt.

Skal jeg sammenfatte frustrationen over EfBs ledelse til en Maggi-terning, så er det: Årevis med dårlig ledelse, udsalg af gode spillere på uheldige tidspunkter og forkerte spillerkøb. Kort sagt: En svag og indspist ledelse har langsomt, men sikkert, solgt ud af arvesølvet, og dermed har ledelsen den største aktie i EfB-fiaskoen.

Hvis EfB var en børsnoteret klub, havde en ekstraordinær indkaldt generalforsamling (oven på sidste fiasko) ryddet kraftigt ud i direktion og bestyrelse.

Vi er mange EfB-fans, der blot siger: Kom i gang med hovedrengøringen, EfB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce