Annonce
Kultur

Hovedrolle på Vejle Musical Teater: Døren står på klem til en professionel karriere for fredericianer

Morten Kristensen er uddannet frisør, men håber nu på, at hovedrollen i "Saturday Night Fever – the musical" måske kan åbne døren til en karriere som professionel musicalperformer. PR-foto
26-årige Morten Kristensen fra Fredericia har 10 års sceneerfaring, og det meste af tiden har været i Vejle.
Annonce

Vejle/Fredericia: En professionel karriere inden for musicalverdenen.

Det er målet for den 26-årige fredericianer Morten Kristensen, der har en altdominerende hovedrolle i Vejle Musical Teaters forestilling, "Saturday Night Fever - The Musical", som har premiere lørdag. Den kan måske endda ende med at bringe ham direkte videre på Musicalakademiet i Fredericia.

Bo Mikkelsen fra Vejle Musical Teater har da også kun rosende ord til overs for Morten Kristensen.

– Morten var med i Vejle første gang for 10 år siden. Det var i opsætningen af "Grease", og siden har han været på rollelisten i vores musicalproduktioner "Midt om natten" i 2011, "All Shook Up" i 2015 og "The Sound of Music" i 2017. Derfor er vi meget stolte over at kunne præsentere ham i hovedrollen som Tony Manero i "Saturday Night Fever – the musical", fortæller Bo Mikkelsen, der for 15 år siden startede Vejle Musical Teater.

Og både Vejle Musical Teater og Vejle Musikteater ved godt, at de kun har Morten Kristensen til låns. Udover sin medvirken i Vejle Musical Teaters musicalproduktioner, har Morten Kristensen medvirket i en række andre opsætninger, deriblandt "Klokkeren fra Notre Dame", "West Side Story", "Hairspray" og "Catch Me If You Can".

Morten Kristensen har hovedrollen som Tony Manero i Vejle Musical Teaters og Vejle Musikteaters opsætningen af "Saturday Night Fever – the musical". PR-foto
Annonce

Mange kvaliteter

– Morten har utrolig mange kvaliteter. For det første er han en hamrende dygtig danser, men endnu mere vigtigt er, at han også er et utroligt rart og behageligt menneske, der støtter og er der for de øvrige på holdet, og derigennem udstråler en stor energi, siger Bo Mikkelsen.

- Han er på en gang et menneske, der både er helt nede på jorden og samtidig professionel til det ypperste, på vejen mod målet, nemlig at skabe en stensikker succes, tilføjer Bo Mikkelsen.

Morten Kristensen er uddannet frisør, men håber nu på, at hovedrollen i "Saturday Night Fever – the musical" måske kan åbne døren til en karriere som professionel musicalperformer.

- Det er i hvert fald drømmen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce