Annonce
Esbjerg

Hr. Skæg tager sit hotel med til Esbjerg

Hr Skæg kommer til Tobakken med sit show, der denne gang handler om sprog på Hr. Skægs Hotel. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Esbjerg: Lørdag den 19. september klokken 14.30 indtager en af de mest populære figurer fra DR Ramasjang Tobakken i Esbjerg.

Det er Hr. Skæg med det borgerlige navn Mikkel Lomborg, der lægger vejen forbi med sit nyeste show, hvor han tager udgangspunkt i tv-programmet Hr. Skægs Hotel.

Han har tidligere lært børn om tal og bogstaver, men denne gang er det fremmede sprog, der er i fokus, når gæster fra forskellige lande tjekker ind på hotellet.

Som altid med Hr. Skæg handler det om at lære, men først og fremmest skal det være sjovt og spændende. Showet er designet til at give børnene succesoplevelser. Det giver selvtillid at opdage, at man kan mere end man tror, og i Hr. Skægs Hotel lærer børnene, at det godt kan lade sig gøre at forstå hinanden, selvom der ikke tales samme sprog.

Og intet Hr. Skæg-show uden musik. Sammen med sin makker Vinter har Hr. Skæg begået en serie spritnye sprogsange, som selvfølgelig indgår i showet. /jeo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Annonce