Annonce
Haderslev

Hugorm på Crazy Daisy med "Folk skal bare holde deres kæft"

Simon Kvamm og Hugorm indtager Crazy Daisy fredag den 31. januar, blot en uge efter, at de udgiver deres debut-EP "Folk skal bare holde deres kæft". Pressefoto
Den 24. januar er Hugorm klar med deres debut-EP "Folk skal bare holde deres kæft". Simon Kvamm og kompagni giver koncert på Crazy Daisy.
Annonce

HADERSLEV: Hvis man nu siger drengene fra Angora, De Eneste To og Nephew, så er man også nødt til at sige Simon Kvamm.

Nu er han en del af Hugorm - og Hugorm kommer og spiller på Crazy Daisy fredag den 31. januar.

Det er en glad medindehaver af Crazy Daisy, Martin Karas Christiansen, der har landet aftalen om, at Kvamm og kompagni kommer til Haderslev og spiller:

- De spiller en koncert i København og i Hanstholm - og begge koncerter var udsolgt på et kvarter - og så er de booket til Roskildefestival, siger han.

Men ikke desto mindre, så er det lykkes at hive Hugorm til Haderslev.

- Det bliver et natshow, afslører Martin Karas Christiansen.

Annonce

Debut

Hugorm blev dannet i Klitmøller tilbage i 2017 - og den 24. januar er deres debut-Ep på gaden - den hedder noget så mundret som "Folk skal bare holde deres kæft".

Selv beskriver Simon Kvamm i sit nyhedsbrev musikken i Hugorm således: "Hvor lækkert ville det ikke smage, hvis man hældte noget Massive Attack og noget Malk de Koijn og noget Prodigy og noget Love Shop og noget Post Malone i samme gryde??!!"

Og så handler det at være medlem af Hugorm om at rase ud, rense ud og ikke mindst spasse ud, har Kvamm tidligere udtalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce