Annonce
Haderslev

Hugorm på Crazy Daisy med "Folk skal bare holde deres kæft"

Simon Kvamm og Hugorm indtager Crazy Daisy fredag den 31. januar, blot en uge efter, at de udgiver deres debut-EP "Folk skal bare holde deres kæft". Pressefoto
Den 24. januar er Hugorm klar med deres debut-EP "Folk skal bare holde deres kæft". Simon Kvamm og kompagni giver koncert på Crazy Daisy.

HADERSLEV: Hvis man nu siger drengene fra Angora, De Eneste To og Nephew, så er man også nødt til at sige Simon Kvamm.

Nu er han en del af Hugorm - og Hugorm kommer og spiller på Crazy Daisy fredag den 31. januar.

Det er en glad medindehaver af Crazy Daisy, Martin Karas Christiansen, der har landet aftalen om, at Kvamm og kompagni kommer til Haderslev og spiller:

- De spiller en koncert i København og i Hanstholm - og begge koncerter var udsolgt på et kvarter - og så er de booket til Roskildefestival, siger han.

Men ikke desto mindre, så er det lykkes at hive Hugorm til Haderslev.

- Det bliver et natshow, afslører Martin Karas Christiansen.

Annonce

Debut

Hugorm blev dannet i Klitmøller tilbage i 2017 - og den 24. januar er deres debut-Ep på gaden - den hedder noget så mundret som "Folk skal bare holde deres kæft".

Selv beskriver Simon Kvamm i sit nyhedsbrev musikken i Hugorm således: "Hvor lækkert ville det ikke smage, hvis man hældte noget Massive Attack og noget Malk de Koijn og noget Prodigy og noget Love Shop og noget Post Malone i samme gryde??!!"

Og så handler det at være medlem af Hugorm om at rase ud, rense ud og ikke mindst spasse ud, har Kvamm tidligere udtalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Forløb om udligning er uskønt

Selvom Danmark er et lille land, er der betydelig forskel på de økonomiske vilkår i de enkelte lokalområder. Derfor er det sund fornuft med kommunal udligning, så borgerne kan få i hvert fald nogenlunde ens levevilkår, uanset om de bor i et velhaverområde nord for København eller i en kommune, der for eksempel er udfordret af mange ældre, plejekrævende borgere og lave husstandsindkomster. Ordninger af denne karakter vil nødvendigvis skabe splid. Nogle kommuner vil føle, de skal aflevere for meget, mens andre oplever at modtage for lidt. Men for at acceptere ordningen er det i det mindste nødvendigt, at man lokalt kan forstå den. Her er det tilsyneladende gået helt galt med regeringens udspil til en udligningsreform. Flere borgmestre erkender, at de ganske enkelt ikke begriber resultaterne, selv om regeringen lidt efter lidt er rykket ud med flere detaljer og regnestykker. De frustrerede borgmestre får opbakning fra professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet Per Nikolaj Bukh, der kalder forløbet rodet og kaotisk. Bedre bliver det ikke af, at der undervejs havde sneget sig en regnefejl på 200 millioner kroner ind i udspillet. Fejlen er erkendt, undskyldt og rettet. Men ellers mener Socialdemokratiets finansordfører, Christian Rabjerg Madsen, at alt er i bedste orden. Processen har været som ved foregående udligningsreformer, og ingen tal bliver holdt hemmelige. Per Nikolaj Bukh mener til gengæld, at informationerne er kommet for langsomt og kun afleveret under pres. Han foreslår derfor, at den store reform bliver sat på pause. Ligefrem at standse et så omfattende projekt midt under forhandlingerne er nok at gå en kende for vidt. Men det ville klæde regeringen at erkende, at håndteringen har været uskøn, hvilket da også har fået De Konservative og Liberal Alliance til at forlade forhandlingsbordet på grund af manglende informationer, mens Venstre kun tøvende mødte op – ligeledes fordi partiet, følte de på forhånd vidste for lidt.

Sønderborg

Evakuerede beboere kunne vende tilbage efter natlig indsats: Svajende skorsten på 40 meter er revet ned

Annonce