Annonce
Sydjylland

Hul i pengetanken: Prins Joachim taber penge

Prins Joachim og De 5 Gaarde har netop præsenteret et underskud på knap en halv million kroner. Arkivfoto: Jacob Schultz

Produktionssamarbejdet De 5 Gaarde præsenterer et underskud på godt en halv million. Direktion kalder resultatet for tilfredsstillende.

Annonce

Underskud: Prins Joachim sidegesjæft har for første gang ikke givet et afkast.

Virksomheden De 5 Gaarde kan præsentere et underskud på 428.351 kroner, viser årsrapporten for 2017.

Forklaringen på underskuddet skal findes i, at selskabet i fjor investerede i udviklingen af sin markedsposition og også var igennem et leverandørskifte.

Direktionen skriver i regnskabet, at den anser årsresultatet og dermed underskuddet som værende tilfredsstillende og i overensstemmelse med den valgte strategi.

Underskuddet har også påvirket firmaets egenkapital, der er faldet fra 7,6 millioner kroner i 2016 til 7,1 millioner kroner i 2017.

Annonce

Rigsmandsforretning

De 5 Gaarde blev stiftet i 2001 og består af Constantinsborg, Frijsenborg, Gyllingnæs, Wedellsborg og Schackenborg. Sammen producerer de alt fra snaps og honning til brød og kylling.

De 5 Gaarde ejes foruden Prins Joachim af henholdsvis Bestsellerdynastiet familien Holch Povlsen, lensgreve Bendt Wedell og Schackenborg Fonden.

Prins Joachims ejerandel ligger et sted mellem 20 og 25 procent. Desuden er han medlem af selskabets bestyrelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Annonce