Annonce
forside

Hun bevarede kontakten til Esbjerg

Esbjerg/Odense: Patricia Schultz Paulsen, Dybdevej 26 i Odense, er død, 47 år.

Hun var opvokset i Esbjerg og bevarede i alle årene kontakt til en række veninder i barndomsbyen.

Patricia Schultz Paulsen voksede på grund af dødsfald i den nære familie op hos Per Benny Paulsen og hans daværende hustru Gerd. Parret blev senere skilt - han bor i Esbjerg; hun bor i Bramming.

Patricia Schulz Paulsen gik i Jerne Skole og blev uddannet til pædagog i Odense. Hun arbejdede før sin død som børnehaveklasseleder på Kroggårdsskolen i Odense, hvor hun tidligere i en årrække havde arbejdet som pædagog i skolefritidsordningen.

Hun døde af kræft og efterlader sig ægtemanden Jakob Schultz fra Varde. Han er journalist, og de to har fulgtes ad i mange år, idet de første gang mødtes under et ophold på Øse Efterskole. Hun efterlader sig også parrets tre børn: Viktor på 18 år, Signe på 15 år og Magnus på 12 år. Hun efterlader sig desuden en søster, Vibeke i Vejle, som er gift og har et barn på alder med Magnus.

Bisættelsen finder sted fredag den 15. september klokken 15.00 fra Kirkegårdskapellet, beliggende Heden 5 i Odense.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

58-årig havnede i grøften

Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce