Annonce
Sport

Hun fældede Haysen: Ung kvinde arbejdede som skribent for SønderjyskE

Avisen har set enkelte af sms’erne, og der er tale om et voldsomt sprogbrug fra Haysens side. Noget af det også af stærk seksuel karakter. Arkivfoto Foto: André Thorup
Det er en 28-årige kvinde fra Haderslev, der har videregivet sms-udveksling mellem hende og daværende SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen. Materialet indeholder seksuelle ordvekslinger, og det var det, der fik AGF til at annullere aftalen med Haysen. Som ung arbejdede kvinden på frivillig basis i superligaklubbens kommunikationsafdeling.

Fodbold: Det er en tidligere medarbejder i SønderjyskE, der står bag de me-too-lignende anklager mod Hans Jørgen Haysen, der torsdag endegyldigt fratog ham jobbet som sportchef for AGF, allerede inden han begyndte i jobbet.

Kvinden, der i dag er 28 år gammel, arbejdede følge avisens oplysninger på frivillig basis omkring klubbens kommunikationsafdeling for en håndfuld år siden.

Som fan af SønderjyskE’s fodboldhold havde hun sin egen fanside, indtil SønderjyskE tilknyttede hende som skribent. Kvinden leverede i en periode bidrag til klubbens sociale medier, uden at hun var fastansat i organisationen.

Annonce

Hun havde dog sin gang i huset, og hun var et kendt ansigt – også i spillertruppen.

På dette tidspunkt var Hans Jørgen Haysen sportschef og havde fast kontor i Haderslev Idrætscenter.

Kvindens anklager mod Hans Jørgen Haysen er kommet frem i offentligheden efter Haysens ansættelse som sportschef i AGF. Den 28-årige kvinde fra Haderslev har ifølge avisens oplysninger sendt kompromitterende materiale til ledelsen i såvel AGF som SønderjyskE. Dette skulle være sket i sidste uge, så klubberne har altså været bekendt med anklagerne siden.


Den 28-årige kvinde fra Haderslev har ifølge avisens oplysninger sendt kompromitterende materiale til ledelsen i såvel AGF som SønderjyskE. Dette skulle være sket i sidste uge, så klubberne har altså været bekendt med anklagerne siden.


På baggrund af det fremsendte materiale – heriblandt en stor del sms-korrespondance mellem kvinden og Hans Jørgen Haysen – valgte AGF at ophæve aftalen med klubbens kommende sportschef. Det offentliggjorde den aarhusianske klub i en fondsbørsmeddelelse torsdag, hvor man begrundede beslutningen med ”private og personlige forhold”.

Avisen har set enkelte af sms’erne, og der er tale om et voldsomt sprogbrug fra Haysens side. Noget af det også af stærk seksuel karakter.

En stille kvinde

Kilder i og omkring SønderjyskE, som avisen har talt med, har beskrevet kvinden som en stille og lidt forsagt kvinde, når man mødte hende. Hun kunne fremstå som lidt nervøst anlagt. Til gengæld var hun selvsikker på skrift.

Torsdag var det ikke muligt at få en kommentar fra hverken Hans Jørgen Haysen eller SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

Avisen ville gerne have spurgt Klaus Rasmussen, hvornår han er blevet bekendt med sagen, og hvordan han som direktør har reageret. Vi ville også gerne spørge ham, om han er bekendt med andre lignende sager i klubben.

Avisen forsøgte igen fredag formiddag at komme i kontakt med Hans Jørgen Haysen.

Avisen har ligeledes fredag gjort flere forsøg på at få en kommentar fra den nu 28-årige kvinde, hvis navn er kendt af redaktionen, men hun har ikke besvaret opkald og er ikke vendt tilbage på en besked på telefonsvareren.

Annonce
EfB For abonnenter

Rodebutikken EfB fik en tiltrængt succesoplevelse: Odense Atletikstadion blev til Winfield Road

Danmark

Torsdagens coronatal: For sjette dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Esbjerg-rederi får kæmpeaftale med Total: Skaber job for mere end 160 danske søfolk

Varde For abonnenter

To bloddonorer på fire ben: Vidste du, at menneskets bedste ven redder hundeliv?

Esbjerg

Nettet koger: Se hvad 30 rasende og fortvivlede fans mener om EfB-balladen

Livsstil

Deres far blev ramt af et lyn: Torsdag løb sønnerne fra de fleste

Kolding

Ombejlede Asgreen blev hyldet efter succes-sæson: - Man skal huske at være god til at sige nej nogle gange

Haderslev For abonnenter

Bombetrusler: Der blev også skrevet en trussel mod Cliff Richard-koncerten på Gram Slot

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

Messi forlader FC Barcelona trods enighed om ny kontrakt

Sønderborg

Lokalt ejendomsselskab har købt sydalsisk kro: Planer om at bygge om

Danmark For abonnenter

Dalls analyse: Der er ingen udsigt til politisk indgreb i sygeplejerskernes strejke - endnu

Erhverv For abonnenter

Ford-forhandler med utraditionelt jobopslag: Ikke nemt at skaffe en mekaniker

Sønderjylland For abonnenter

Musikeren Kasper Buch blev ramt af angst, men det forhindrer ham ikke i at gå på scenen: - Det handler om at blive ven med sin angst

Nordtyskland

Viruseksplosion: Pludselig er Flensborg blandt de mest smitteplagede byer i Tyskland

Annonce