Annonce
Tønder

Hun har gjort en kæmpeforskel!

Annonce

Læserbrev: Stor tak og ros til Tønder Kommune. Og en speciel tak til underviser Lisbeth Kok. Jeg har sammen med nogle andre ”gamle” piger deltaget i et tre måneders forløb med træning af gamle skavanker.

Helt tilfældigt fik jeg at vide, at der var et forløb på tre måneder via Tønder Kommune, hvis man havde nogle skavanker fra bevægeapparatet. Og hvis man var dårlig nok. Vi var en lille gruppe, der ”bestod” prøven. Og træning var i Ballum, hvor vi bor.

Det har bare været SÅ godt. Dygtige Lisbeth, motivering og grin i vores lille gruppe. Vi fik også mod på træning derhjemme. Vi fik en ufrivillig pause midtvejs, men fortsatte hjemmetræningen, så vi alle blev testet bedre til sidst.


Det har bare været SÅ godt. Dygtige Lisbeth, motivering og grin i vores lille gruppe.

Fra læserbrevet


Nu fortsætter vi træning selv i Ballum Multihus i det nye, flotte motionscenter.

Jeg har i knap fire år haft smerter i mit højre ben, de sidste 2 ½ år, jeg arbejdede, kom jeg ind imellem humpende med en stok, hvilket udløste en sund latter! Jeg er blevet meget bedre, glemmer ofte stokken!

Så kære ex-patienter, hvis I har smerter og bevægeindskrænkning og er fyldt 60, så vil jeg varmt anbefale, at I skrives op til en test/forløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce