Annoncørbetalt indhold

Hundehvalpevenlig indretning - sådan gør du!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er sommer, og rigtig mange familier er godt i gang med en familieforøgelse med masser af pels og krudt bagi. Hundehvalpe er jo fantastisk nuttede og sjove, men de er også lidt af en mundfuld. De bider i alt, graver haven – og potteplanterne op – tisser alle de forkerte steder og løber rundt med toiletpapiret. Men forhåbentlig en dag, bliver de til fantastiske, søde og velopdragne hunde. Få lidt tips til, hvad du kan gøre hjemme i huset for at hjælpe din nye hund på vej.


Annonce

De midlertidige løsninger

Husk på, når din lille, destruktive dinosaur går helt amok derhjemme, at det jo heldigvis kun er for en tid. De fleste hunde, opvokset i et sundt og forstående miljø, begynder at slappe af efter et års tid og køler mere og mere ned derefter. Men indtil da er der nogle ting, du måske lige skal have styr på i hjemmet.

Du har garanteret allerede fået at vide af dine gode hundetræner, at du ikke skal skælde ud og løbe efter hunden, når den tager noget den ikke må. Det skal jo helst ikke blive til en sjov leg, når du løber efter den hver gang den tager toiletpapiret. Indret dig derfor i stedet for på en måde, så den ikke kan få fat i den slags ting. Det er ikke for evigt, blot for en tid, indtil din lille dinosaur vokser op og bliver en rigtig hund.

Sæt toiletpapiret på bordet, skoene i skabet, og læg pyntepuderne væk for en tid. Så har du et meget bedre grundlag for at lære din hund, hvad den gerne må lege med!


De langsigtede løsninger

Det at have hund kan også betyde, at der skal laves et par større ændringer i hjemmet. For alles skyld, så er det en super god ide at få sat hegn rundt om hele haven, eller den del, hvor hunden må være. Overvej også at lægge væg til væg tæpper eller mindre tæpper i det rum, hunden skal gå meget i, da glatte gulve slider hundens hofter. Sæt ligeledes en babygate op foran trappen til førstesalen, så hunden ikke løber på trapper, specielt mens den er lille og dens krop ikke er færdigudviklet. Trapper er hårde for kroppen og slider unødigt på din hund.

Sørger du for et godt miljø for din hundehvalp, øger du chancen for en sund, rask og velafbalanceret voksen hund, når det værste krudt er brændt af.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.