Annonce
Haderslev

Hundrede lokale børn var med til at indvi ny legeplads i Starup

Borgmester H.P. Geil hjalp til ved indvielsen af den nye legeplads. Privatfoto: Simone Donbæk
40 år gammel legeplads erstattet med ny - fra samme lokale firma. Og tredje generation i virksomheden Ledon var med ved indvielsen.

Starup: Legeredskaberne på Starups spritnye legeplads er blevet taget i brug til glæde for Ø-kvarterets børn. Den lokale virksomhed Ledon har produceret legepladsen med masser af muligheder for at rutsje, klatre og gynge.

100 lokale børn fra Starups dagplejer og børnehaver kunne næsten ikke vente med at give sig i kast med legen på den nye legeplads i Ø-kvarteret ved indvielsen tirsdag 25. juni. De deltog i den festlige dag, da snoren blev klippet af borgmester H.P. Geil.

Legepladsen erstatter Ø-kvarterets gamle legeplads, som i 1979 blev solgt og monteret af grundlæggeren af den Haderslev-baserede familievirksomhed, Ledon.

Annonce
En vrimmel af lokale børn var med til at invie den nye legeplas i Starup. Privatfoto: Simone Donbæk

Lokal tilknytning

Ved indvielsen deltog tredje generation i virksomheden, Simone Donbæk, der er ansvarlig for det danske salg og marketing.

- Det er sjovt at tænke på, at min farfar solgte den første Ledon-legeplads her i Starup for 40 år siden, siger hun i en pressemeddelelse.

Formanden for Ø-kvarterets Grundejerforening, Karsten Rasmussen, glæder sig over, at børnene i området igen har et skønt sted at lege.

- Den nye legeplads kommer til at skabe meget glæde både børnene her i kvarteret, men de omkringliggende dagplejer og børnehaver er også meget velkomne til at bruge den. Vi er desuden meget glade for at bruge en lokal virksomhed som Ledon.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Haderslev

Gravene skal have en plan

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Sydjylland For abonnenter

Signe og Sebastiam efterlyser bedre job- og uddannelsesmuligheder: Ellers flygter unge fra regionen

Annonce