Annonce
forside

Hungrer efter sejr

FC Sydvest måtte se sig besejret med 3-1, da holdet mødte Dalum IF. Nu venter Aarhus Fremad. Arkivfoto: Flemming Andersen

Lørdagens kamp for FC Sydvest 05 Tønder kommer til at foregå i Aarhus, hvor holdet skal op og forsøge at hente point mod Aarhus Fremad, som ligger på 7.-pladsen i den danske 2. division. FC Sydvest finder man på 9.-pladsen.

Aarhus/Tønder: FC Sydvest 05 Tønder tabte i lørdags hjemme til det fynske hold Dalum IF - i Bank Parken blev det til et nederlag på 1-3. Det sort/hvide mandskab skal nu forsøge at hente point mod Aarhus Fremad.

FC Sydvest havde inden kampen mod AGF i pokalturneringen fået gennemført en aftale med SønderjyskE om igen at leje den rutinerede zimbabwaner Silas Songani. Silas Songani har tidligere været på en lejeaftale hos FC Sydvest i sæsonen 16/17, hvor han dog ikke nåede at få sat sit præg på holdet, inden han forlod det igen. Han fik lov til at komme ind imod Dalum IF, men havde dog ikke den helt store indflydelse på, hvordan kampen endte med et 1-3 nederlag.

Aarhus Fremad tabte i søndags i 2. divisionen 0-1 til Ringkøbing og ligger derfor ligesom FC Sydvest under stregen til nedrykningsspillet. Dermed kan der forventes en hård kamp fra begge parter, da Aarhus Fremad og FC Sydvest 05 begge gerne vil over stregen.

Kampen bliver spillet klokken 14.00 lørdag den 15. september på Aarhus Fremads hjemmebane Riisvangen Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce