Annonce
Varde

Hus med revner i Storegade: Afdelingsleder i Din Forsyning lover fair behandling

Jesper M. Kristiansen viser en af revnerne på huset i Storegade. Han mener, at Din Forsyning har et ansvar for husets skader. Arkivfoto: Morten Nielsen
Afdelingsleder i Din Forsyning synes, at det ligner de samme revner, der er på huset før og efter Din Forsynings gravearbejde. Grundlæggende ændrer det dog ikke noget i forhold til proceduren for en mulig erstatning.

Varde: Din Forsyning har fået to henvendelser fra folk, der vil gøre forsyningsselskabet opmærksom på, at huset i Storegade havde revner før, Din Forsyning begyndte sit kloakeringsarbejde i området. Det fortæller afdelingsleder Henrik Nissen. Han fortæller, at deres budskab har været, at det ikke kan være Din Forsynings ansvar, fordi revnerne har været markante i lang tid.

Henrik Nissen har også set billedet på Google Street View.

- Jeg synes, det er lidt sammenfaldende, når man ser billedet fra 2017 og det, der er i avisen (som er fotograferet for nyligt, red.), siger han.

Du synes, det ligner de samme revner?

- Ja.

Annonce

Ændrer intet

Alligevel siger han klart, at de nye billeder som sådan ikke ændrer noget, når det gælder proceduren for en mulig erstatning.

- Det er jo parten, der skal bevise, at vi har gjort det. Det er sådan, forsikringsselskaberne ser det. Så det ændrer ikke noget. Hvis de mener, at de - ejerne af ejendommen - har et udestående med os, så er jeg ikke interesseret i at eskalere det yderligere. Så må de henvende sig, og jeg skal nok være bindeled til forsikringsselskabet, siger han.

- Det skal være fair.

Normalt kører en sag direkte mellem husejernes forsikring og Din Forsynings forsikringsselskab. Der er dog det specielle i den her sag, at husejerne ikke har betalt deres forsikring rettidigt, og derfor har de ikke et forsikringsselskab, der kan føre sagen for dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

15.000 flere biler om dagen på fem år: Antallet af biler på motorvejen ræser af sted

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Annonce