Annonce
Varde

Hus med revner i Storegade: Afdelingsleder i Din Forsyning lover fair behandling

Jesper M. Kristiansen viser en af revnerne på huset i Storegade. Han mener, at Din Forsyning har et ansvar for husets skader. Arkivfoto: Morten Nielsen
Afdelingsleder i Din Forsyning synes, at det ligner de samme revner, der er på huset før og efter Din Forsynings gravearbejde. Grundlæggende ændrer det dog ikke noget i forhold til proceduren for en mulig erstatning.
Annonce

Varde: Din Forsyning har fået to henvendelser fra folk, der vil gøre forsyningsselskabet opmærksom på, at huset i Storegade havde revner før, Din Forsyning begyndte sit kloakeringsarbejde i området. Det fortæller afdelingsleder Henrik Nissen. Han fortæller, at deres budskab har været, at det ikke kan være Din Forsynings ansvar, fordi revnerne har været markante i lang tid.

Henrik Nissen har også set billedet på Google Street View.

- Jeg synes, det er lidt sammenfaldende, når man ser billedet fra 2017 og det, der er i avisen (som er fotograferet for nyligt, red.), siger han.

Du synes, det ligner de samme revner?

- Ja.

Annonce

Ændrer intet

Alligevel siger han klart, at de nye billeder som sådan ikke ændrer noget, når det gælder proceduren for en mulig erstatning.

- Det er jo parten, der skal bevise, at vi har gjort det. Det er sådan, forsikringsselskaberne ser det. Så det ændrer ikke noget. Hvis de mener, at de - ejerne af ejendommen - har et udestående med os, så er jeg ikke interesseret i at eskalere det yderligere. Så må de henvende sig, og jeg skal nok være bindeled til forsikringsselskabet, siger han.

- Det skal være fair.

Normalt kører en sag direkte mellem husejernes forsikring og Din Forsynings forsikringsselskab. Der er dog det specielle i den her sag, at husejerne ikke har betalt deres forsikring rettidigt, og derfor har de ikke et forsikringsselskab, der kan føre sagen for dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce