x
Annonce
Aabenraa

Husejer i Tinglev er skuffet

Kommunen vil ikke købe huset, men tilbyder et mageskifte, så ejerne kan overtage et stykke af den nuværende indkørsel mod at kommunen til gengæld får et stykke af haven bagved. Foto: Claus Thorsted.

Tinglev: Lars Thonesen, der ejer det omstridte hus på Grønningen i Tinglev, er ikke særligt begejstret for politikernes tilbud om at bygge en støjmur ind mod den nye indkørsel øst for huset.

Det imponerer ham heller ikke, at kommunen vil spærre for indkørslen vest for huset, så her kun vil være en parkeringsplads.

- Lige nu ved jeg ikke, hvad jeg skal sige til det. Jeg skal først mødes med min advokat og drøfte det igennem. Men alt i alt er jeg skuffet over resultatet i vækstudvalget, siger han.

Lars Thonesen ser nu frem til at få besøg af borgmester Thomas Andresen og høre, hvad kommunen har af forslag at tilbyde ham og hans kæreste.

De frygter, at det vil føles som at bo i en rundkørsel, hvis de får trafik på alle fire sider af huset.

Annonce
Lige nu ved jeg ikke, hvad jeg skal sige til det. Jeg skal først mødes med min advokat og drøfte det igennem.

Lars Thonesen, ejer af Grønningen 34 i Tinglev.

Besøg

Lars Thonesen og kæresten, Bente Junker Hansen, har tidligere haft besøg af politikere fra Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti, som har kigget på forholdene omkring huset.

- Dengang var Jette Julius Kristiansen fra Dansk Folkeparti helt sikker på, at kommunen burde overtage vores hus, men nu har hun stemt for en helt anden løsning i vækstudvalget. Det forstår jeg ikke, siger Lars Thonesen.

Jette Julius Kristiansen siger, at hun er helt tryg ved den aftale, som parret på Grønningen 34, nu får tilbudt.

- Kommunen må ikke bare købe deres hus som en ekspropriation, har vi fået oplyst, siger hun

- Men jeg synes, det er et rigtigt godt tilbud, at der kan laves et mageskifte, så de får have i det stykke, hvor der nu er kommunal parkeringsplads, siger hun.

Lars Thonesen er dog ikke begejstret, da han selv skal betale udgifterne til at få anlagt have i det nye areal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Daginstitutioner og mindre skoleklasser genåbner 15. april - sommerens festivaler aflyst

Annonce