Annoncørbetalt indhold

Husker du at vedligeholde dine fliser?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vinteren har været lang og hård ved os og temperaturen har været længere nede, end vi har set det længe. Mange af os har holdt os inden døre, hvor vi har drukket varm te og ligget under dynen for at holde varmen. Ude i haven er der dog ingen kære mor, og både vores have, terrasse og fliser har måtte lidt hårdt under det kolde vejr. I den anledning er det vigtigt at huske, at nu når vinteren snart er omme, og varmen atter er på vej tilbage, så trænger disse til en kærlig hånd. Der er ikke noget mere generende for øjet, end når sneen er væk, og man igen bevæger sig ud i haven, og så er fliserne fyldt med skidt, ukrudt, alger eller andet. Derfor har vi her samlet en lille guide til, hvordan du giver dine fliser i haven eller i indkørslen de bedste betingelser, så du kan nyde udsigten, når du kigger ud af vinduet.


Annonce

Skrappe midler til rengøring af fliser 

Der findes mange forskellige produkter og midler, som kan gavne udseendet på dine fliser. Døjer man meget med grønne alger på fliserne, er det en god ide, at give dem en god omgang algefjerner. At holde dem fri for alger kan godt være en længerevarende proces, hvor man skal rense dem af flere omgange.

Generelt skidt og ukrudt er også en velkendt gene, og det kan man løse med fliserens, som er en rigtig god måde at holde dem rene. Giv dem et godt lag og skrub dem så med en udendørskost eller andre remedier, du har at gøre godt med.


En nem løsning

Ulempen ved at have fliser i haven eller indkørslen kan være, at det ikke altid er nemt at holde dem rene. Ukrudt, som hurtigt og ustoppeligt vokser op mellem fliserne, kan ødelægge det flotte syn, som brugen af fliser ellers kan give. En nem måde at komme ukrudt til livs er ved at bruge fugegrus i mellemrummene mellem fliserne, for det stopper det meste ukrudt fra at vokse op igennem. Hvis man ikke har mulighed for at bruge fugegrus, så kan man slippe af med ukrudt med en ukrudtsbrænder, som nemt og hurtigt kan brænde selv de mest kradsbørstige tidsler væk. Har man ikke en brænder til rådighed, så kan man altid ty til det manuelle arbejde, hvor man lægger sig på knæ og fjerne ukrudtet med hænder og skovl. Hvis man har grønne fingre og nyder at få hænderne i jorden, så kan det være afslappende arbejde, hvor man kan slippe tankerne fri og bare nyde lidt frisk luft.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.