Annonce
forside

Hvad borgerne ikke ved

Læserbrev: Midt i denne debat om skolelukninger, om fordelingen af midler, om ansvar og vilje, har en tanke strejfet mig. Er der elementer i denne debat, vi som borgere ikke ved?

Er der fra politisk side en skjult dagsorden på området, en dagsorden som involverer os alle, men som vi ikke må være vidende om?

Der er atter en spænding i kommunen, en kamp for retten til at beholde vores skoler, som de er. At beholde de samfund som vi kender, med de værdier og den kultur, som vi enten selv er født ind i, eller har tilvalgt som voksne.

De værdier, jeg vægter højt, er ansvar for andre og sig selv, at der er plads til alle typer af mennesker, og jeg mener alle! At vi som mennesker skal lære at tilpasse os andre, inden vi forstår at udvikle vores fulde potentiale. De værdier er til stede på Sct. Jacobi Skole. Men jeg ved ikke med sikkerhed, om de værdier eksisterer i de andre kulturer i Varde By. Og det bekymrer mig, det, jeg ikke ved. Det værste, der kunne ske for mine børn, er, at de bliver placeret i en kultur, som ikke stemmer overens med mit menneskesyn. Hvem har det ikke sådan?

Hvad jeg bestemt ikke ved, er, om hele denne manøvre ender med en overbygnings- og to grundskoler i Varde By, på lokaliteter som de nuværende byrådspolitikere har aftalt uden at fortælle os borgere om det. Ved du det?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjyske Fodbold

Til slut fik AaB alligevel det straffespark, der skulle til for at slå SønderjyskE

Sønderjyske Fodbold

Kampen minut for minut: SønderjyskE taber til Aab - spillet om top seks er atter åbent

Annonce