Annonce
Tønder

Hvad du ønsker skal du få

Mediekonsulent Dorit Hansen og salgschef Pia Sørensen har taget initiativ til ønsketræet hos Mediehuset Tønder. Og det er blevet en stor succes.Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Tønder: Mediehuset Tønder introducerede denne jul et nyt tiltag for kommunens udsatte børn. Et ønsketræ blev stillet op i foyeren i Mediehuset, og træet blev pyntet med smukke julekugler og julehjerter med ønsker fra børn i kommunen, der har det lidt svært.

Det blev hængt 41 julehjerter med ønsker på træet, og allerede efter en uge, er træet tømt for juleønsker.

- Det er helt overvældende, så godt folk har taget mod vores initiativ. Der har været rift om at give børnene en julegave, og vi er rigtig glade for, at idéen med ønsketræet er faldet i så god jord hos folk. Jeg tænker, at det kan blive en god tradition her i Mediehuset, så vi satser på, at der kommer et nyt ønsketræ med ønsker næste år, lyder det fra salgschef i Mediehuset Tønder, Pia Sørensen.

Når gaverne er samlet, gives de videre til Tønder Kommune, der sørger for, at gaverne lander under de rigtige juletræer rundt omkring i de små hjem i kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce