Annoncørbetalt indhold

Hvad er en mommy makeover når vi snakker plastikkirurgi?

Annonce

En af de nye typer operationer indenfor plastikkirurgi, som stadig flere kvinder får, er den såkaldte Mommy makeover.

En mommy makeover bliver lavet på kvinder, der har født og er kede af deres kroppes forandring efter at have været gravide og have ammet. En mommy makeover gør det muligt at genskabe kroppens figur. En mommy makeover dækker over forskellige kosmetiske operationer, hvor de mest almindelige er brystløft, brystforstørrelse og fjernelse af slapt maveskind.

Kvindekroppen er skabt til at stå imod meget for at bring et barn til verden, og selvom det er et af livets mirakler, sætter graviditet sine spor på kroppen. Mange kvinder føler ikke den samme tilfredshed ved deres krop, som de gjorde før og nogle føler ikke, at de kan genkende, hvad de ser i spejlet. Måske har bryster mindre fylde og maven buler ud og huden er blevet slap. Kost og motion kan gøre underværker for at tabe kiloene efter graviditeten og stramme kroppe op. Men for nogle er dette ikke nok til at genvinde den gamle figur. Her kan en mommy makeover være en løsning.

En mommy makeover er en såkaldt kombinationsbehandling, ofte to eller flere operationer, der hjælper de typiske kosmetiske gener, der opleves i forbindelse med en graviditet. Da der ikke er to kvindekroppe, som er ens, skræddersyes behandlingen, så den passer netop til dine ønsker og behov. Til forundersøgelsen vil du få grundig vejledning af en erfaren kirurg, så du kan opleve det mest tilfredsstillende resultat som muligt.

Med en mommy makeover kan du få din flade mave og talje tilbage, ved at få fjernet løs hus og en fedtsugning. Du kan få dine faste og ungdommelige bryster tilbage, ved at få foretaget en brystforstørrelse og et brystløft.

Flere og flere mødre vælger at få lavet en mommy makeover. For det første er plastikkirurgi langt mere accepteret i dag end tidligere og for det andet, bliver kvinderne overraskede over, at deres pæne mave og bryster hænger efter en fødsel. Dette sker meget pludseligt, og for mange kvinder er det svært blot at acceptere, at dette er deres udseende nu. I dag tænker flere kvinder i stedet, at når de nu har muligheden for at lave denne del af deres krop, som de er kede af, om, så gør er det dumt, ikke at gøre det.

Det er altid vigtigt at vælge klinik efter kvalitet fremfor blot den billigste pris. Hvis du vælger en klinik som tilbyder billige operationer, er det ofte fordi de ikke bruger eksempelvis implantater i høj kvalitet, hvilket kan medføre gener og mener. I sidste ende, kan det komme til at koste langt mere at få lavet plastikkirurgi, hvis man vælger et billigt sted, fordi operationen skal laves om, eller man risikerer at få taget eksempelvis implantaterne ud igen.

Der findes mange klinikker i Danmark, som både er dygtige og kompetente. Pfeiffer Plastikkirurgi er en klinik i Roskilde, hvor kirurgen Phillip Pfeiffer har mange års erfaring og en af de dygtigste i Danmark. Han udfører både facelift (ansigtsløft), BFO, øjenlågsoperation, brystløft mm. Deres topprioritet er sikkerhed og tryghed, hvorfor du bliver fulgt af den samme kirurg gennem hele forløbet og altid vil opleve, at klinikken har tid til dig – også efter din operation.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.