Annoncørbetalt indhold

Hvad er gin lavet af?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Gin er en stærk alkohol, som har en god smag specielt i mange drinks. Den mest kendte drink er den gode Gin & Tonic, som kan være helt fantastisk på en varm sommerdag. Skal man definere Gin, så er den defineret som en destilleret alkoholisk drik, som har en smag af enebær.


Annonce

Gin er primært kendt som et engelsk produkt, men i dag producerer man Gin i stor stil overalt i verdenen. Her i Danmark har vi over 50 gin brands og vi er jo kun et meget lille land.


Gin bruges også til mange forskellige drinks. Heriblandt er den mest kendte som sagt Gin & Tonic, men også drinks som Dry Martini og Tom Collins er gode drinks, som består delvist af gin.


Hvor stammer navnet fra?

Selve ordet eller navnet “Gin” stammer oprindeligt fra det nederlandske navn “genever”, som stammer fra det franske ord “geniévre”, som på dansk betyder enebær. Selve drikken Gin blev opfundet for mange år siden tilbage i 1600-tallet, hvor en professor i medicin ved navn Fransiscus Sylvius i Leiden. Hen brugte alkohol blandet med enebør som medicin. Her blev det primært brugt som en billig løsning for mennesker, som havde ondt i nyrerne.


Efter dette bredte det sig videre til England og specielt de engelske soldater blev glade for drikken under religionskrigene, hvilket medførte at produktionen blev skruet op i England. Herefter spredte den sig ud til den almindelige befolkning, som kunne købe den på apoteker, hvor den stadig blev benyttet mod smerter, men også mod forskellige plager. Dengang var Gin en meget anderledes drik end den vi kender idag og den blev også produceret på en helt anden måde, hvor den mindede mere om whiskey end den gin vi kender i dag.


Hvordan fremstilles Gin?


Gin blev oprindeligt produceret på kedler, hvor man gen-destillerede en neutral stærk alkohol med forskellige botaniske elementer. Det kunne f.eks. være elementer som krydderier, urter, blomster, rødder og frø. Det element der dog næsten altid gik igen var enebær, som var en fast del af gin. Man kan også bruge andre essenser i stedet for botaniske elementer, men det har dog en betydning for hvor hvordan man må klassificere drikken.


I dag er Gin en alkoholisk drik, som vi typisk forbinder med en varm sommerdag. Her er der ikke meget bedre end at hælde en gin og tonic op i et glas med isterninger og nyde den unikke smag, som gin har.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.