Annonce
Læserbrev

Hvad går der galt for arbejdsmarkedschef Lotte Nielsen i øjeblikket?

Annonce

Læserbrev: Lotte Nielsen blev ansat som arbejdsmarkedschef i 2016 og blev med rette opfattet som værende "den store frelser" for Job- og Ydelsescentret. Jobcentret blev en moderne arbejdsplads, hvor man havde respekt for borgerne, og hvor ansatte med ubehagelig attituder og manglende evner for at servicere borgerne blev stoppet eller helt ophørte.

Der blev skabt en helt ny kultur.

Så begynder der at gå magtbrynde i det. Der indhentes en rapport til kr. 200.000 i sommeren 2019, uden at man har indhentet politisk tilsagn derom forinden.

Rapporten er lavet af et revisionsfirma, og retorikken er ren DJØF og svært tilgængelig rent sprogligt. Rapporten danner desuagtet baggrund for en indstilling fra Lotte Nielsen til fagudvalget, som i et møde 15. august resulterer i en beslutning, der bomber Haderslev tilbage til fortiden og bliver kendt på landsplan grundet trusselsretorikken, og hvad der opfattes som opfordring til klare ulovligheder fra kommunens side. Der er i indstillingen ingen forklaring til politikerne om, hvad konsekvensen er, hvis indstillingen godkendes. Politikernes må føle sig ”snydt” – jeg gør.

Stemningen er efterfølgende dårlig blandt de ansatte.

Den 11. november skriver Lotte Nielsen til a-kasser og anmoder dem om at sanktionere deres medlemmer meget mere end tilfældet er.

Det har Lotte Nielsen ikke kompetence til, og det er slet ikke hendes bord. Igen bliver Haderslev udstillet i offentligheden på en negativ måde.

De ansatte har set sig nødsaget til at formulere en ikke dateret skrivelse til topledelsen, som udstiller Lotte som værende ret inkompetent, og som en chef, der benytter sig af åbenlys forskelsbehandling og nepotisme blandt de ansatte med en direkte ødelæggelse af arbejdsklimaet til følge. For lidt siden har såvel kommunen som jeg fået et svar fra ministeren på henvendelser til ham. Ministeren er mildt sagt ikke tilfreds med kommunens svar, og kommunen skal levere et nyt svar senest den 9. december – flovt for Haderslev Kommune.

P.t. synes Lotte Nielsen ikke at kunne bestride sin stilling på tilfredsstillende vis.

Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Gram Equipment går rettens vej for at få 650 mio. kroner efter skandalehandel: De kommer til at tilbagebetale uanset hvad

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Blåvand har fået sin sorte by

Danmark For abonnenter

Forstå skandalesagen om de udenlandske chauffører i slumlejr

Annonce