Annonce
Læserbrev

Hvad mangler håndbolddamerne?

Læserbrev: Jeg følger SønderjyskE’s håndbolddamer tæt og nyder, at det er i 1. division, det foregår. Her bør vi – ligesom tidligere år i denne række – kunne forvente flest gode oplevelser (læs sejre). Ligaen har vi jo prøvet nogle gange tidligere i de sidste ca. 15 år, og det har som regel ikke været nogen stor fornøjelse – med de mange nederlag det har medført.

Indtil videre ligner resultaterne i den igangværende sæson – med få undtagelser – det, vi har oplevet i ligaen.

Et helt grelt eksempel kan vi hente fra udekampen mod oprykkerne fra Sæby den 12/10, hvor vi var ret så store favoritter. Ikke desto mindre førte ”underdogsene” fra Vendsyssel med 27-26 med godt 9 minutter tilbage af kampen! Vi hev dog med en kraftanstrengelse sejren hjem til sidst. Når jeg fremdrager lige dette eksempel, er det, fordi f.eks. Rødovre fra rækkens nederste halvdel kunne vinde med hele 10 mål i Sæby. Bjerringbro, som nok er nogenlunde på SønderjyskE’s niveau, hentede en 19-måls sejr i Sæby Spektrum!

I søndags vankede der så en ny underpræstation, idet udekampen mod ét af rækkens nederste hold fra Hadsten endte med et nederlag på 22-23. Det var virkelig en skuffelse for mange, tror jeg – også de stakkels spillere på holdet. Tag bare en spiller som Leonora Demaj. Hun er lige vendt tilbage efter en tur med Kosovo’s landshold. Her bankede hun hele 35 mål i kassen i tre kampe mod Italien samt Tyrkiet A og B.

I søndags (1/12) rakte hendes ”motivation” kun til 3 mål mod ét af de nederste hold i den danske 1. division! Måske finder nogen det ikke rigtigt at drage denne sammenligning, men er det nu alligevel ikke temmelig tankevækkende, hvad så end årsagen er?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce