Annonce
Ribe Esbjerg HH

Hvad med motivationen? Ribe-Esbjerg HH i kvalifikationsspil, hvor der intet er på højkant

Miha Zvizej og Ribe-Esbjerg HH lukker sæsonen ned med kampe mod Lemvig/Thyborøn, Mors/Thy og Fredericia, hvor der stort set intet er på spil. Århus Håndbold og TMS Ringsted forlader ligaen, mens to 1. divisionshold rykker op. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Håndbold: Tre træningskampe, hvor klubben allerede så småt kan begynde at se frem mod næste sæson, hvor en stor del af den nuværende spillertrup er væk.

Det er, hvad der venter Ribe-Esbjerg i kvalifikationsspillet, der overhovedet ikke bliver noget kvalifikationsspil.

I det store billede er der nemlig intet på højkant.

- Kvalspillet har mistet sin gnist. Rent sportsligt er det til at overse, hvad der er spil, indrømmer Ribe-Esbjerg-cheftræner Kristian Kristensen.

Nedrykning er nemlig ikke længere et tema.

Århus Håndbold indgav 2. påskedag en konkursbegæring og fusionerer med Skanderborg Håndbold. Det får den konsekvens, at Århus Håndbold, som var en del af kvalifikationsspillet sammen med blandt andre Ribe-Esbjerg HH,  bliver trukket ud af ligaturneringen og tvangsnedrykket til 2. division.

Ribe-Esbjerg HH og de tre andre tilbageværende hold - Mors/Thy, Fredericia og Lemvig/Thyborøn - i kvalifikationsspillet er dermed ikke længere i fare for at rykke ned.

- Det er sådan, det er. Nu handler det om at få sluttet godt af. Vi skal vise noget stolthed. Vi skuffede fælt mod TMS Ringsted i søndags. Det kan vi simpelt hen ikke være bekendt.

Frygter du, at I klasker helt sammen, når mange spillere er på vej væk, og der ikke er en nedrykning at kæmpe imod?

- Det er mit ansvar, at vi yder, hvad der kræves. Længere er den ikke. Spillerne skal huske, at de stadig er på arbejde.

De kommende tre lørdage spiller Ribe-Esbjerg mod Lemvig/Thyborøn (hjemme), Mors-Thy (ude) og Fredericia (hjemme).  Vinderen af kvalpuljen tjener 75.000 kroner, mens der er 25.000 kroner til nummer to.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Sport24 Outlet åbner i Varde

Annonce